Bugün ne pişirsem diyenlere Ramazan'ın 8. Günü iftar menüsü

Bugün ne pişirsem diye düşünenler için nefis bir iftar menüsü hazırladık. Ramazan'ın 8.Gününde iftar menüsüne tarhana çorbası, hünkar beğendi, bulgur pilavı, mevsim salatası ve haşhaşlı tatlı tarifi hazırladık. İşte ''Bugün ne pişirsem?'' diye güne başlayanlara en lezzetli iftar menüsü...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Birçok insan "Bugün ne pişirsem?" diye araştırarak güne başlıyor. Çünkü Ramazan'da en güzel yemekler iftar menüsünde buluşuyor. Hem lezzetli hem de Türk mutfağının en çok sevilen yemeklerini bir araya getirdik. Ramazan'ın 8.Gününde iftar menüsüne tarhana çorbası, hünkar beğendi, bulgur pilavı, mevsim salatası ve haşhaşlı tatlı tarifi hazırladık.

TARHANA ÇORBASI

Koronavirüs günlerinde en çok önerilen tarhana çorbası sofranıza hem şifa hem lezzet katacak. Tarhana çorbası tarifine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ramazana özel lezzetiyle şifa olan tarhana çorbası tarifi!

HÜNKÂR BEĞENDİ

Türk mutfağının yıldızı olan hünkâr beğendi patlıcan közlemesinin etle buluşmasıyla ortaya çıkıyor. Beğendisiyle damakları şenlendiren bu yemek iftarın yıldızı olacak. Hünkâr beğendi tarifi için aşağıdaki linki tıklayın.

Bugün ne pişirsem diyenler için hünkâr beğendi tarifi

BULGUR PİLAVI

Pirinç plavına göre daha sağlıklı olan bulgur pilavı hünkâr beğendi yanına çok yakışacak.

HAŞHAŞLI TATLI TARİFİ

Revaniye benzeyen haşhaşlı tatlı tarifi üzerindeki kremşantisiyle ile hem görsel olarak hem de lezzet olarak iftar menüsünü çeşitlendirebilir. Haşhaşlı tatlı için aşağıdaki linke tıklayın.

Çay yanına muhteşem haşhaşlı tatlı tarifi