AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA
İftar menülerinde ana yemekler çok önemli. 13. Gün iftar menüsü için birbirinden güzel yemekleri ir araya getirdik. Ana yemek tercihinizi sulu yemekten ya da kebap türü bir yemekten yana kullanabilirsiniz. İşte "Bugün ne pişirsem?" diyenlerin işini kolaylaştıracak iftara özel ana yemekler...
İFTARA ANA YEMEK ÖNERİLERİ
Beyti kebabı: Beyti kebabı etin lavaşa sarılması ve salça sosu ile servis edilir. İster yufkaları kendiniz açın ister hazır alın. Önemli olan içindeki köftenin lezzeti ve sosudur.
Hünkârbeğendi: Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri. İftar menüsünde en çok yapılan ana yemeklerden biridir.
Orman kebabı: Sebzelerle hazırlanan orman kebabı sulu yemek arayanların ilk tercihi.