Bugün ne pişirsem? 13. Gün iftar menüsüne 5 ana yemek önerisi

''Bugün ne pişirsem?'' diye araştırma yapanlar için iftar menüsüne özel 3 ana yemek tarifi hazırladık. 13. Gün iftar menüsünde bu ana yemekler işinizi kolaylaştıracak. İşte iftara ana yemek için sulu yemek ve kebap türü önerileri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İftar menülerinde ana yemekler çok önemli. 13. Gün iftar menüsü için birbirinden güzel yemekleri ir araya getirdik. Ana yemek tercihinizi sulu yemekten ya da kebap türü bir yemekten yana kullanabilirsiniz. İşte "Bugün ne pişirsem?" diyenlerin işini kolaylaştıracak iftara özel ana yemekler...

İFTARA ANA YEMEK ÖNERİLERİ

Beyti kebabı: Beyti kebabı etin lavaşa sarılması ve salça sosu ile servis edilir. İster yufkaları kendiniz açın ister hazır alın. Önemli olan içindeki köftenin lezzeti ve sosudur.

Evde beyti kebabı nasıl yapılır? Beyti kebabı tarifi ve malzemeleri

Hürrem Sultan kebabı: Sultan kebabı hem görselliği hem de lezzetiyle sevilen bir ana yemek.

Hünkârbeğendi: Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri. İftar menüsünde en çok yapılan ana yemeklerden biridir.

Bugün ne pişirsem diyenler için hünkâr beğendi tarifi

Sulu köfte

Orman kebabı: Sebzelerle hazırlanan orman kebabı sulu yemek arayanların ilk tercihi.

İftara nefis ana yemek: Orman kebabı tarifi Orman kebabının yapılışı ve malzemeleri