Bugün iftara ne pişirsem? 6 Mayıs iftar menüsü: Domates çorbası, pide ve içli köfte

Bugün Ramazan'ın 24.Gününe ulaştık. Birbirinden farklı iftar sofraları için ''Bugün iftara ne pişirsem?'' diyenler için hem lezetli hem de pratik tarifler hazırladık. Bugünün menüsünde domates çorbası, sebzeli pide, içli köfte, zeytin salatası ve milföy pasta tarifi hazırladık. İşte 6 Mayıs iftar menüsü...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

"Bugün iftara ne pişirsem?" diyenler için iftara çorbasından tatlısına kadar en pratik tarifleri bir araya getirdik. 6 Mayıs iftar menüsüyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

DOMATES ÇORBASI

En kolay domates çorbası tarifi

SEBZELİ PİDE

Sebzeli pidenin püf noktası hamurun mayalanması ve kullanılan sıvı malzemelerin ılık olmasıdır. Minik pizzalar şeklinde de yapabileceğiniz sebzeli pide tarifi aşağıdaki linkte.

Sebzeli pidenin püf noktası hamurun iyi mayalanması! En kolay sebzeli pide tarifi

İÇLİ KÖFTE

Ramazan'da iftar sofralarının vazgeçilmezi içli köfte hem görselliği ile hem de tadıyla iştah kabartıyor. 4 adımda içli köfte tarifine bayılacaksınız.

Şefin tarifiyle 4 adımda içli köfte! İçli köftenin püf noktası

ZEYTİN SALATASI

Zeytin sevenler bu salataya bayılacak. İçerisinde isteğe göre yeşil veya siyah zeytin, domates, biber ve ceviz bulunuyor.

İftara zeytinli salata tarifi

MEYVELİ MİLFÖY PASTA

İftarda hafif tatlı menünün kurtarıcısı oluyor. Milföy pastanın hem yapılışı kolay hem de soğuk yenen bir tatlı. Tarif için aşağıdaki linki tıklayın.