Bu yöntem kirpiklerinizi alnınıza kadar uzatıyor! Tonlarca para harcamadan evde kendiniz yapın

Kirpik seyrekliği ve kısalığına evde yapacağınız bu yöntemle son verebilirsiniz. Tonlarca para harcamadan evde kendinizin yapabileceği bu yöntemi not alın. Kirpiklerinizi dipten alnınıza kadar uzatıyor. İşte para harcamadan kirpikleri evde uzatma yöntemi…

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Güzellik bakımında önemli olan püf noktalardan biri de kirpiklerdir. Kirpikler seyrekliği ve kısalığı gözlerin alıcılığını bozar. Bu yüzden herkesin hayali uzun ve gür kirpikleridir. Hem daha hızlı şekil alır hem de makyajla gözleri daha iyi ortaya çıkartır.

Genellikle takma kirpik kullanılır. Ancak bu da zamanla gerçek kirpik köklerine zarar verir. Evde takma kirpiklere taş çıkartacak yöntemle kirpikleriniz gürleştirin ve uzatın.

Son yılların en trend güzellik algısı gür kaş ve kirpiklerdir. Bunun için merkezlere tonlarca para ödenir. Bu hem bütçeye hem de kirpik köklerine zarar verebilir. Alternatif tıp uzmanları kaşların kirpiklerinde tıpkı saçlar gibi evde uzatılabileceğini vurgular.

PARA HARCAMADA EVDE KİRPİK UZATMA YÖNTEMİ

Bilimsel olarak da faydaları kanıtlanan bazı yağlar kirpik köklerini güçlendirir. İçerdikleri zengin mineraller ve E vitamini sayesinde kirpiklerin vazgeçilmezi olan yağları sizler için bir araya getirdik.

LAVANTA YAĞI

Güçlü bir antibakteriyel yağ olan lavanta kayıp kirpiklerin yerini doldurur. Kirpik dibi iltihaplanmasını önler. Böylece açılan gözeneklerde daha güçlü kirpiklerin çıkmasını sağlar. Kulak çubuğu ya da temiz bir fırça yardımıyla kirpiklerinize uygulayabilirsiniz.

JOJOBA YAĞI

En popüler yağlardan biridir. Son yollara trend olan jojoba yağının doğal olanını bulmak lazım. Kirpikleri sadece uzatmaz aynı zamanda parlak ve canlı olmalarını sağlar. Ayrıca kolaca şekillenmesini destekler.

HİNT YAĞI

Soğuk presle elde edilen hint yağı kirpiklerin doğal uzamasını sağlar. Özellikle gece yatmadan önce kulak çubuğu ya da temiz bir fırçayla sürüp uyursanız. Sabahları kirpik kaybını önleyerek zamanla doğal görünümlü kirpik çıkmasını sağlar.

TÜM YAĞLARI KARIŞTIRIN

Hızlı ve etkili olmasını istiyorsanız. İki günde bir tüm bu yağları karıştırıp serum elde edin. Bu serumu kirpik diplerinden itibaren sürün. Bu karışımı düzenli yaptıkça hem kirpik kaybınızı önlemiş olursunuz hem de daha gür çıkmasını sağlarsınız.

Bütün tabuları yıkın! Yenilenmenin düğmesine basın: Evde kaküllerinizi kendiniz kesin