Bu sebzenin içeceği kilolarca yağ verdiriyor! Sıfır beden Deniz Akkaya'nın rutin içeceği! 1 gram yağ, ödem, toksin kalmıyor!

Ünlü manken Deniz Akaya fit görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşıyor. Yoğun spor ve egzersiz yapan Deniz Akkaya sağlıklı vücudunun sırrını sevenleriyle paylaşıyor. Peki Deniz Akkaya güne hangi içecekle başlıyor? Spor rutininde neler var? İşte yanıtı...

Deniz Akkaya alkol ve sigaradan uzak duruyor. Günde 3 öğün beslenen ünlü manken proteinli besinlere öğünlerinde yer veriyor. Peki Deniz Akkaya nasıl bu kadar fit kalıyor? İşte yanıtı...

DENİZ AKKAYA'NIN FİT KALMA SIRLARI

Haftanın 6 günü spor yapan Deniz Akkaya, 'Üç gün boks, üç günde atletizm ve fitness antrenmanlarım var.

Sıfır alkol, çok arada kendime ödül tatlı ve protein ağırlıklı 3 öğün besleniyorum' diyen Akkaya, ara öğünü kesinlikle kaldırdım.

Ara öğünlerin yanlış bir uygulama olduğunu anladım. Bol su ve sabah kalkar kalkmaz kereviz sapı suyu içiyorum' diye konuştu.

*Kilo vermede oldukça faydalıdır.

*Tatlı yeme ihtiyacınızı bastırır.

*Vücudunuzdaki ödemlerin dışarı atılmasını sağlar.

*Karaciğeri temizleme etkisi de kereviz sapı suyu faydaları arasında.

*Antioksidan özellikleri sayesinde vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırır.

*Kan dolaşımını kolaylaştırarak damarları rahatlatır.

*Sivilce ve siyah noktaların oluşumlarını engeller.

*Uyku düzeninde bozukluk yaşayan bireylerin daha sağlıklı uyumasına yardımcı olur.

Kereviz Sapı Kalori Değeri

Sağlıklı sofralarda sıklıkla kullanılan bir sebze olan kereviz sapı kalori avantajı sayesinde diyetlerin vazgeçilmezlerinden. Saplar, lif açısından zengin. Bu sayede sindirim sağlığına katkı sağlıyor. Ayrıca düşük kalorili bir sebze olması nedeniyle de diyet programlarında tercih edilen besinler arasında yer alır. Peki kereviz sapı kalori değeri nedir? 100 gramında yaklaşık 17 kalori içeren kereviz sapı, aynı zamanda demir, potasyum ve kalsiyum gibi mineralleri de içerir. Besleyici özellikleri ile beraber lezzetli yemek tarifleri için de sıkça tercih edilen saplar, farklı yemeklerde kullanılarak sofralara renk katar.