Bu karışımları mutlaka deneyin! Toksinlere veda edeceksiniz

Toksinler vücudumuzdan atamadığımız ve rahatsızlık veren bileşenlerdir. Kilo vermek isteyen bir çok insan toksinlerini atmak için çeşitli yollar deniyor. Biz de sizin için toksin attıran ve zayıflamanıza yardımcı olan tarifler hazırladık. Sirke, nane, limon... Bu tarifleri çok seveceksiniz.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Toksinlerini atmak herkesin hayali. Vücutta biriken toksinleri atmaya yardımcı kürleri sizler için hazırladık. Sirke, nane, limon... Bu tarifleri çok seveceksiniz. İşte hem sağlıklı hem toksin attıran mucizevi karışımlar...

1- SİRKELİ SU: Mikropsavar özelliğiyle bilinen sirke, toksin attırıyor. Sabahları boş mideye bir su bardağı ılık su içine bir tatlı kaşığı sirkeyi ilave edin ve afiyetle için.

2- NANE-LİMON: 1 litre oda sıcaklığındaki suyun içeresine 1 limonun dilimlerini ve birkaç yaprak nane atın. Yaklaşık yarım saat sonra vücudunuzu toksinlerden ve zararlı bakterilerden arındıracak detoks içeceğiniz hazır olacaktır.

3-ELMA-TARÇIN-BAL: Metabolizmayı hızlandıran ve toksin atan bu karışımı zevkle tüketeceksiniz. Dilimlenmiş bir elmayı kabuklarıyla birlikle 1 litre suyun içerisinde ekleyin ve kaynatın. İyice kaynadıktan sonra içerisine 1 çay kaşığı tarçın ekleyerek ocağın altını kısın. Yaklaşık 5-10 dakika kısık ateşte beklettiğiniz karışımın içerisine 1 tatlı kaşığı çam balı ekleyerek ocağın altını kapatın. Karışım demlendikten sonra yaklaşık 3 bardak kadar öğün aralarında tüketebilirsiniz.