Bu hataya düşmeyin rüküş olursunuz! İşte abiyeye göre ayakkabı modelleri

Düğün, nişan, doğum günü, mezuniyet ve diğer özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler için ayakkabı seçimi oldukça önemli. Peki, hangi abiyenin altına hangi ayakkabı gider?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bahar ve yaz düğünlerine, mezuniyet partilerine sayılı günler kaldı. Abiyeler ise bugünlerin vazgeçilmezi. Fakat iş abiyeyle bitmiyor. Abiyeye göre ayakkabıyı da doğru seçmek gerekiyor. İşte abiyeye göre ayakkabı seçmenin püf noktaları...

SİYAH ABİYE: Siyah abiye herkesin kurtarıcısı. Siyah ayakkabı seçenler şanslı çünkü altına birçok renk gider. Fakat bunu abiyenin tarzına göre de bütünlemek gerek. Kırmızı, mor, bordo, vizon rengi, kemik rengi gibi birçok renk siyah abiye altına yakışır.

KIRMIZI ABİYE: Kırmızı abiye elbise altına siyah abiye ayakkabısı her zaman güvenli ve kusursuz bir tercih oluyor. Özel bir gece ya da nişan için tercih edilen kırmızı abiye altına giyilecek siyah stiletto ayakkabılar ile göz alıcı ve kusursuz bir görünüm sunuyor.

YEŞİL ABİYE: Yeşil abiye elbisenin altına genelde saman sarısı, gri ve beyaz tercih ediliyor.

SARI ABİYE :Bakır rengi bir ton olabilir. Abiyenin detayları ve hangi sarı olduğu elbette önemli. Abiye taşlı ya da çok karmaşıksa sade bir ayakkabı seçilmeli. Kısa sarı abiye altına ayakkabı seçiminde gösterişli ayakkabılar tercih edilebiliyor.

3 adımda Hadise makyajının kuralları

Kar seven 3 burç

Şeyma Subaşı'nın 5 kot kombini dolabınıza ilham olacak

İspanyalıların 3 zayıflık sırrı