Bu haftanın en şanslı burçları: İkizler, Oğlak, Koç, Boğa ve Başak! 2025 Şubatı bekleyin çünkü...

Bu hafta hayatımızdaki gelişen konular 2025 Şubat ayında aşk, iş, kariyer ve sağlık konularına yansıyacak. 12 burç içinde en şanslısı ise İkizler, Koç, Boğa, Oğlak ve Başak. Peki, kimler paradan yana kimler aşktan yana gülecek? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Ay tutulması astrolojinin gündemine bomba gibi düştü. Çünkü 12 burç için çok önemli gelişmeler var. Haftalık burç yorumlarını Ay tutulması etkisine göre değerlendiren Astrolog Özlem Recep, haftanın önemli detaylarını verdi.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Ay tutulmasına doğru ilerlediğimiz bir haftadan geçmekteyiz. Bu hafta hayatımızdaki gelişen konular 2025 Şubat ayında aşk, iş, kariyer ve sağlığımızla ilgili ferahlamamıza ve mucizeleri hayatımıza çekeceğimizi gösteriyor.

Koç: Sevgili Koç, kalabalıklardan gelecek fırsatlara çok açıksın. Araba alım satımları ve gönlünce bir eve taşınabilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatındaki fırsatları kaçırmamalısın. Maddi açıdan tam bir büyüme fırsatı ve iş değiştirme şansı görünüyor.

İkizler: Sevgili İkizler, şansın ta kendisi sensin. Özel hayatındaki dengeler yerine oturuyor. Önemli projeler için anlaşmalar gündeme gelebilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, alacaklı olduğun hak, gayrimenkul satımı ve alımı acısından şans seninle. Özel hayatında bazı dengeler birbirinize özel vakitler ayırarak oturacak.

Aslan: Sevgili Aslan, dostlarından çok büyük fayda göreceğin özel bir zamana giriyorsun. Kalabalıklaşacaksın. Bu süreç içerisinde yalnızsan gelecek itiraflara hazır olman gerektiğini anlatıyor. Özel hayatındaki dengesizlikleri bitirebilirsen şans sana dönebilir.

Başak: Sevgili Başak, iş hayatında önemli atılımlar gündeme gelebilir. Maddi kaynakların bereketlenerek artıyor.

Terazi: Sevgili Terazi, sen ne güzel bir Terazisin. Aşk hayatındaki mutluluğu yakalayacağın çok özel bir zamana giriyorsun.

Akrep: Sevgili Akrep, aile içinde oturmayan dengelerin yerine oturduğu bir dönem. Önemli rahatsızlığı olan bir yakının bulunuyorsa şifalanacak. Ev alım satım konuları gündeme gelebilir.

Yay: Sevgili Yay, hayatının merkezini ilgilendiren önemli konuşmalar bugün gündeme gelebilir. Hayatını iş ya da özel anlamda yön değişikliğiyle değiştirmek istiyorsan gökyüzü seni destekliyor.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi kaynakların ivme kazanarak artacak. İş hayatında büyümek mi istiyorsunuz şimdi tam zamanı.

Kova: Sevgili Kova, öyle bir güçleniyorsun ki çevren, dostun, düşmanın seni konuşacak. Aşkı doya doya yaşayacağın ve bazı dengesizlikleri oturacağı bir gün.

Balık: Sevgili Balık, gün içerisinde psişik güçlerinin arttığı özel bir zaman. Hayal et ve gerçekleşsin. İş hayatında önemli fırsatlar seninle birlikte.