Bu hafta mutluluktan ağlayacak burçlar belli oldu! Yanınızda peçete taşıyın

Astrolojik verilerde bu hafta mutluluktan ağlayacak olan burçlar belli oldu. Bu burçlar alacakları haberler sonrası havalara uçacak ve gözyaşlarını tutamayacaklar. Yanlarında sürekli bir peçete ile gezmeliler. İşte bu hafta mutluluktan ağlayacak burçlar...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Haftanın en şanslı burçları ortaya çıktı. Onlar mutluluktan ağlayacaklar. Uzun zamandır beklediklerinin karşılığını almaya hazırlanan bu burçların mutluluk gözyaşları gündem olacak. Astroloji verilerinde ortaya çıkan ve haftanın enlerinde lider olan bu burçlar için her şey güzel olacak.

Astrologlara göre yanlarında sürekli olarak peçetelerle gezmeleri gereken bu burçların mutluluk gözyaşlarına herkes şahit olacak. İş, kariyer ve aşk anlamında kapıların açılacağı bu hafta tüm enerjinizi toplayın.

İŞTE BU HAFTA MUTLULUKTAN AĞLAYACAK BURÇLAR

BOĞA BURCU

Beklediğiniz hediyeye bu hafta kavuşacaksınız. Sevdikleriniz tarafından bugünlerde çok pohpohlanacak taktirlere doyamayacaksınız. Boğa burçlarını bu hafta güzel haberler bekliyor. Tüm olumlama enerjisi ruhunuzda olacak.

İKİZLER BURCU

Beklediği haberleri alan İkizler burcunun bu haftaki mutluluğu çevresindeki sinsi insanları görmesi olacak. İkizler burcunun kazancı neredeyse iki katına çıkıyor. Elde ettikleri gelir artacak ancak bunu herkese söylememelerinde fayda var.

KOVA BURCU

Aşk kapısı sonuna kadar aralandı. Artık aşk sizin istediğiniz gibi size uğrayacak. Elde edeceğiniz aşk tılsımı sizi doruklara çıkartacak. Kova burcu, bu hafta uzun yıllardır ektiği tüm hasadı bereketiyle toplayacak.

Doğuştan Sherlock Holmes olan 3 burç! Onların içlerine doğuyorsa doğrudur