Yağmurda izlenebilecek 5 film önerisi

Sonbaharın yağmurlu havaları en çok film izlemeye yakışıyor. Çayı ve kahvesi elinde olanlara yağmurda izlenebilecek filmleri hazırladık.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sonbaharda evi filmlerle keyifli hâle getirebilirsiniz. Çay ve kahve paylaşımlarının yoğun olduğu bu aylarda battaniye ve film sezonunu açanlar için birbirinden farklı film önerileri hazırladık. Yağmurda izlenebilecek 5 film önerisi modunuzu değiştirecek.

Bazıları için yağmurlu havalar vazgeçilmezdir bazıları için evde kalmanın zamanıdır. Peki, evde geçirilen vakti değerli hâle getirmek için hangi filmleri tercih edersiniz? "Her şeyi tükettim" diye yakınıyorsanız işte size 5 yağmur filmi...

1. AŞKA YOLCULUK

Beklenmedik bir zamanda kendisini İrlanda'nın öbür ucunda bulan Anna, başkent Dublin'e ulaşabilmek için ters mizaçlı aşçı Declan'dan yardım ister ve kendisini hiç beklemediği bir aşk hikâyesinde bulur.

2. AŞK VE GURUR

Klasikler her zaman sevilir. İngiliz yazar Jane Austen'in romanından derlenen film George dönemi İngilteresi'nde geçiyor. Zengin bir adam olan Bay Bingley'in ve onun en yakın arkadaşı Bay Darcy'nin komşu gelişleri ile tepetaklak olur. Kızların anneleri olan Bayan Bennet, onların evlenmelerini istemektedir. Bay Bingley'in iyi bir aday olduğuna kanaat getirir. Bu aday ise Jane'den etkilenecektir. Bu durumu fark eden anneleri, kızını yağmurlu bir günde Bingley'in malikanesine gönderir. Geri dönemeyen Jane, üstüne bir de hastalanır. Bu kez ona yardıma giden Elizabeth de Bay Darcy'nin takibine takılır. Gururun, aşkın önüne geçtiği bir çizgide kız kardeşlerin yaşamları umulmadık bir biçimde değişecektir.

3. MARLEY VE BEN

Biraz eğlenmek biraz da sevmenin hayata etkisini görmek istiyorsanız Marley ve Ben'i izleyebilirsiniz. Hayvan sever yeni evli çift John ve Jenny, çocuk yapmadan önce köpek almaya karar verirler. Sonrasında yaramazlığıyla meşhur olan Marly, evin en değerli üyesi hâline gelir ve bir anda her şey değişir. Film Marly'nin yaramazlıklarını, John ve Jenny arasındaki ilişkiyi konu alıyor.

4. HARRY İLE SALLY TANIŞINCA

Bir yolculuk sırasında karşılaşıp tanışan Harry ve Sally isimli iki gencin önce arkadaşlığını sonra da aşkını konu alan bu film biraz komedi biraz romantik izlenimler sunuyor.

5. THE RAİN

The Rain Netflix dizileri arasında yer alıyor. Yağmurla insanlara yayılan bir virüsün dünyayı nasıl yok ettiğini anlatıyor. Pandemili günlere uygun bu diziyi izlerken başından kalkamayabilirsiniz.

Sonbahar fotoğraflarında vazgeçilmez 3 eşya