AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA
Havaların soğumasıyla soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar da bulaşmaya başladı. Kapalı alanlarda hastalıkların bulaşmasını engellemek için kekik çayı tüketebilirsiniz.
Bakterilere düşman olan kekik çayı vücudu kanserden dahi koruyor. Bazı çalışmalar kekik yağının bakteriyel özelliğini ortaya koymuş ve kekiğin ölümcül bakteriler üzerindeki etkisini kanıtlamış.
Peki, kekik çayı nasıl yapılır?
KANSERE DÜŞMAN KEKİK ÇAYI TARİFİ
2 tatlı kaşığı kekik
2 tatlı kaşığı yeşil çay
500 cc kaynar su
Kekik ve yeşil çayı bir demliğe koyun. Üzerine kaynar su ekleyin. Kapağını kapatın ve 10 dakika demlendirin. Sonrasında afiyetle için.
DİKKAT!
Herhangi bir hastalığı olanlar ve hamile olanlar doktoruna danışmadan içmemelidir.