Boyu uzun gösteren 3 pantolon modeli! Kısa boyluları kurtarıcı stiller

Pantolon modelinde birkaç stil değişikliği boyu uzun gösterebilir. Kısa boyluların hayatını kurtaran bu pantolon modelleri hem popüler hem tarz. İşte kısa boyluları uzun gösteren 3 pantolon modeli...

Kısa boylular için pantolon modeli seçimi oldukça önemli. Çünkü stil seçimi sizi olduğunuzdan daha uzun ya da kısa gösterebilir. Tercih ettiğiniz pantolon modelindeki renk, çizgiler, paça tarzı ya da duruşu son derece önemli. Kısa boyluları uzun gösteren 3 pantolon modeli bulunuyor. İşte boyu uzatan stil önerileri...

UZUN GÖSTEREN PANTOLON MODELLERİ

1. Yüksek bel pantolon: Bu tarz pantolonlar kısa boylu kadınların bacak boyunu daha uzun gösterir. Tercih edilen alt-üst renkler aynı olmalıdır. Çok renklilik kısa boylu gösterecektir.

2. Bol paçalı pantolon: Kısa boylu biriyseniz bol paça pantolonun altına kalın tabanlı bir ayakkabı giyinerek kimseye fark ettirmeden boyunuzu uzun gösterebilirsiniz. Bu noktada düz renkler boyunuzu daha uzun gösterir.

3. Tulum: Tulum da kadınların çok sevdiği pantolon modeli. Özellikle tek renk tulumlar sizi hem zayıf hem uzun gösterir. Bol paçalı bir tulumun altına yüksek tabanlı bir spor ayakkabısı ya da topuklu ayakkabı giyinirseniz olduğundan daha uzun görünürsünüz.

Sıkışan fermuarı düzeltmenin kolay yöntemi: Kalem! Fermuar hemen açılıyor