Borsaya meraklı 3 burç

Borsa, sanal para bazı insanlar için vazgeçilmez. Altının ve doların çok konuşulduğu bugünlerde işte borsaya meraklı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Borsa denilince bazılarının aklına risk bazılarının aklına ise sadece yatırım gelir. Eğlenmek için de tercih edenler var tabi. Peki, kimler borsaya daha meraklı? Kimler sanal paraya yakın? İşte borsaya meraklı 3 burç...

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Gezmek için para harcamayı mantıklı bulan Yay burcu borsa ve benzeri alanlarda kolaylıkla risk alabilir. Aynı zamanda ne zaman nereye seyahat edeceğiniz pek belli olmadığından muhakkak kenarınızda döviziniz vardır ve o şekilde kenarda tutmak isteyebilirsiniz.

KOÇ BURCU (21 Mart-20 Nisan)

Ateş elementi ve öncü nitelikte bir burca sahipsiniz. Haliyle sizler ani ve plansız yatırım yapabilirsiniz. Yükselen burcunuz Koç ise borsa ve benzeri şans oyunlarına çok fazla para yatırma gibi riskleriniz de var. Eğlenmek için de para harcayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (24 EYLÜL-23 EKİM)

Eğer Terazi burcuna sahip biriyseniz yani 24 Eylül ile 23 Ekim arasında doğmuşsanız hava elementine sahipsiniz. Farklı ülkelerin para birimlerindeki değer artışlarını devamlı kontrol edebilir ve alım satım ile para kazanmak isteyebilirsiniz. Size para kazandırdığını düşündüğünüz avantajlı tercihi seçebilirsiniz.

Evliliğe hazır mısınız?