Boğalar güvenmesin, Akrepler işe başlamasın! Sağlık, aşk, maddi konularda şimşekler çakıyor

Astrolog Özlem Recep 6 Kasım 2023 günlük burçları kaleme aldı. Koçlar kronik hastalıklara karşı temkinli olmalı. İkizler duydukları karşısında sakinliğini korumalı. Peki burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep bugün ki burç yorumlarını kaleme aldı. Aslanlar negatif enerjilere karşı hazır olmalı. Terazi aile büyüklerinden bazılarının sağlık sorunlarıyla meşgul olabilirler. Peki 6 Kasım 2023 günü burçları neler bekliyor?

6 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Ailenizin sağlık sıkıntıları olabilir, yanlarında olmanızı isteyebilirler. Hırsızlıklara çok dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili hakkınıza girilen enerjiler varsa sizi içsel anlamda huzursuz hissettirebilir ve kendinizi izole edebilirsiniz. Uyku ve antidepresan ilaç kullanımlarınız bulunuyorsa temkinli olmalısınız. Aynı zamanda kronik rahatsızlıklarınız bulunuyorsa tetiklenebilir, dikkat.

Boğa: Sevgili Boğa burçları, gün içerisinde en yakınlarınıza lütfen güvenmeyiniz. Sırlarınızı yaymak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Trafikte oldukça dikkatli olunuz ve hız yapmamaya özen gösteriniz. Kardeşleriniz ve en yakınlarınızla aranızda küslükler oluşabilir, dikkat. Eski sevgiliniz bu dönem sizi ararsa bilin ki arka planda gizli bilmediğiniz enerjiler hakim.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, maddi konularla ilgili adımlarınızda temkinli olmalı, paranızı riske etmemelisiniz. Çalışma hayatınız ve yeni projeleriniz gündeminizde olabilir. En yakınlarının size anlatacakları bulunuyor, duyduklarınız karşısında sinirlerinize hakim olmalısınız.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, sağlığınızı önemsemelisiniz. Önemli ameliyat ya da operasyon atlatacaksanız bu tarihler arasını seçebilirsiniz. Maddi konuları riske atmamalısınız.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, gizli düşmanlara, hakkınızda konuşulanlara ve planlananlara karşı dikkatli olmalısınız. Enerjisel anlamda da negatif enerjilere açık olduğunuz bu süreç içerisinde kendinizi korumaya almalısınız. Hayatınızda size meydan okuyan rakipleriniz bulunuyorsa kapalı alanlarda çok bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Başak: Sevgili Başak burçları arkadaş ortamlarınızdaki bazı kişilerin gizli niyetleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gerekirse bu dönem içerisinde kendi kabuğunuza çekilin. Kalabalıklar arasında olmaktansa yalnız kalmak daha az zarar verici olabilir. Eski beraberliğinizdeki kişinin size olan takıntılı davranışları da ruhunuzu bu süreç içerisinde yorabilir.

Terazi: Sevgili Terazi burçları, kariyer hayatınızı etkileyecek olan bu süreç içerisinde riskli atılımlar yapmamaya özen göstermeniz gerektiğinin altı çiziliyor. Babanız ve babanızın tarafından olan aile büyüklerinizin rahatsızlığı da gündeminizde olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep burçları, hayatınızdaki kişinin ailesinin size karşı niyetlerine karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreç içerisinde onların da sağlık ve maddi anlamda problemleri olabilir. Özellikle kariyer hayatınız adına riskli atılımlardan uzak dururken süreçlerin hukuki anlamda ilerlemesine karşı dikkat etmelisiniz.

Yay: Sevgili Yay burçları, maddi konularla ilgili özellikle borçlarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Psikolojik anlamda kendinizi anlamlandıracağınız bir dönemden geçerken, cinsel anlamda yaşayacağınız deneyimler gizli saklı ilişkiler gün yüzünde olabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, ilişkileriniz etkileniyor olacak. Hayatınızdaki kişinin karanlık yanları ya da uyuşamadığınız enerjilerin içerisinden geçerken, açık düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

Kova: Sevgili Kova burçları, iş hayatınızda çalışma ve takım arkadaşlarınıza karşı temkinli olmalısınız. Arkanızdan kuyu kazacakları bazı enerjiler bulunuyor. Bu süreç içerisinde başlayacağınız yeni projeler karşında kendinizi sağlama alarak ilerlemelisiniz.

Balık: Sevgili Balık burçları, sadece aşk ve ilişkiler değil, paranızı spekülatif anlamdaki yatırım kaynaklarında zarar görmesi ve çocuklarınızın sağlık sıkıntıları da gündemde olabilir. Özel hayatınız açısından karşınızdaki kişinin yaşattığı konuları iyi düşünün, arkanızdan dönen dolaplar bulunuyorsa yüzleşeceksiniz çünkü.

Sevgilerimle

Özlem Recep