Boğa temkinli, İkizler gezgin! İşte günlük burç yorumları

11 Ağustos 2022 burç yorumları herkese farklı mesajlar veriyor. 11 Ağustos Perşembe günü Boğa burcunun temkinli olması gerek, İkizler burcunun ise tatil zamanı. İşte 11 Ağustos burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

11 Ağustos günlük burç yorumları Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. Her burç için farklı bir mesaj var. İşte 11 Ağustos 2022 burç yorumları...

Koç Burcu: Sevgili Koç Burçları, Perşembe günü sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Hayallerinize destek verecek kişilerle tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa Burçları, Perşembe günü iş yerinizle ve bitmeye yakın projenizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Temkinli olmalı ve söylediklerinize dikkat edin, başka iş arkadaşlarınızın hakkınızda konuşmasına sebep olabilir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler Burçları, Perşembe günü seyahatler gündeminizde gibi görünüyor. Tatil hazırlıkları yapacağınız bir gün. Eşinizin ailesinden alacağınız haberler karşısında gerginlik duymayın derim.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç Burçları, Perşembe günü, ameliyat ve operasyonlar gündeminizde olabilir. Eşinizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Birbirinize kenetleneceğiniz günlerden geçmektesiniz.

Aslan Burcu: Sevgili Aslanlar, Perşembe günü ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir.

Başak Burcu: Sevgili Başak Burçları, Perşembe günü günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, Perşembe günü partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aile içinizdeki sıkıntıları çözmek ve onların gönlünü kazanmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde yeni bir ev alma ya da evlilik gibi bir sürecin içerisinden geçiyor olabilirsiniz.

Yay Burcu: Hafta sonu organizasyonu, kalabalık gruplar, kendinizi göstereceğiniz pek çok eğlenceli aktivite sizinle birlikte olacak. Çocuklarınızı ihmal ettiyseniz çıkacağınız güzel bir seyahat ruhunuza iyi gelebilir.

Oğlak Burcu: Parasal konular ve yöneticilerinizle anlaşma arifesinde olabilirsiniz. Belki içinizden farklı düşünseniz de dışarıya karşı takındığınız tavır, para ve kazanç yollarınızın açılmasına sebep olabilir.

Kova Burcu: Gün içerisinde tabiri caizse biraz çapkın ve flörtöz yapınızla gönülleri mest ediyor olabilirsiniz. Pek çok konuda gökyüzünün desteğini arkanıza aldığınızı söyleyebilirim. Bu şansla, yarım kalan pek çok konu ve projeyi şimdi tamamlama zamanı.

Balık Burcu: İyileştiğiniz güzel bir süreçten geçmektesiniz. Kayıplarınızı kazanç olarak görün, Allah hayırlı olmayan kişileri yakınınızdan uzaklaştırıyor olabilir. Bazen ıssızlaşmak, kalabalıkların arasında olmaktan çok daha iyidir.