Boğa burcundaki Güneş tutulması burçların geleceğini değiştirecek

Bu hafta 30 Nisan günü gökyüzünde büyük bir enerji oluşacak. Boğa burcunda Güneş tutulması yaşayacağız ve önümüzdeki 8 ayı derinden etkileyecek beklenmedik başlangıçlar yaşayacağız. Boğa burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkisi sizlerle…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

30 Nisan'da Boğa burcunda Güneş tutulması tüm burçları etkileyecek. Maddi anlamda kendimizi güvende hissetmek isteyeceğimiz bir döngünün içerisine gireceğiz. Uranüs kavuşumlu Güneş tutulması beklenmedik bir şekilde işimizi, evimizi, paramızı ve kendimizi güvende hissettiğimiz pek çok konunun değişeceği bir döngüye işaret ediyor olacak. Kolay olacak mı elbette hayır işin içinde Uranüs var. Beklenmedik olaylar yaşatacak bizlere ancak herkesin gündemi daha rahat bir yaşam alanı nasıl kurarım olacak gibi görünüyor.

BOĞA BURCUNDA GERÇEKLEŞEN GÜNEŞ TUTULMASINDA GÖKYÜZÜ NE DİYOR?

Sağlam gördüğün hiçbir şeye güvenme, sadece kendine ve yeteneklerine güven. Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir." diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şehirlerden daha ufak yerlere göç edenleri fark edeceğiz ve bir de genç yeni neslin para kazanmak için yabancı şirketler, yabancı şirketlerin aracılığı ya da eğitim kuruluşları vesilesiyle ülke değiştirme döngülerini duyacağız.

İLİŞKİLER NASIL ETKİLENECEK?

Bireysel anlamda evlilik, arkadaşlık ve iş ilişkilerimizde güven esaslı bir döngü bizimle birlikte olacak. İlişkiler güven testinden geçecek. Uzunca zamandır kalbini ciddi beraberliklere kapatanların bir anda şansının döndüğü ve evlilik yapacağı bir döngüye girdiklerini görecekler. Temeli sağlam olmayan her türlü ilişkinin biteceği ve hayatta yeni bir sayfa açarak ilerleneceği özel bir döngüye giriş yapılacak. Eşinin memleketi ya da yaşadığı yer sebebiyle göç edenler olabileceği gibi, beraber farklı bir şehir ya da ülkeye taşınmak isteyenleri göreceğiz. Pek çok kişi haricinde de şirketlerin taşınma ve yer değiştirme alanlarını fark edeceğiz.

GÜNEŞ TUTULMASININ BİREYSEL ANLAMDAN DÜNYAYA VE FİNANSA ETKİLERİ

Dünya çapında devlet liderleri, ünlüler, gazeteciler ve şirket yöneticilerinin de derinden etkileneceği, toprak kazanmak ya da kendi milli güvenlik alanlarını tehdit eden konular karşısında çekinmeden davranmak isteyecekler ve tüm dünyayı etkileyecek girişimler yaşanacak gibi görünüyor. Ünlülerin hayatında sansasyonel haberler duyacağız.

Finansal anlamda, gayrimenkul fiyatları artış yapacak, altın, gümüş, fosil yakıtlar ve petrol değerlenirken, dijital para birimlerini kabul eden ülkeler ya da hazırlık yapan ülkeleri farkedeceğiz. Güvenilir olmayan dijital para birimlerini yönetenlerin dolandırma hikayeleri ve banka hortumlama davalarıyla da karşılaşacağız. Uzayda kıymetli maden arayışı hızlanacak, pek çok ülke bu alanda teknolojilerini geliştirmek isteyecek.

Toprağın önemi, çiftçiliğin kıymeti anlaşılacak. Yeni tarım ve sulama modellemeleri önem kazanacak. Uzayda yeni yaşam alanları fark etme, uzayda yer kapma, uzayda madencilik alanları ve yabancı bilinçlerden alınan haberlerle yer yerinden oynayacak bir döngüye ilerlerken, yeni uydu sistemleri uzaya fırlatılacak. Kullandığımız bilişim sistemlerine elveda demeye hazırlandığımız şu döngüde bilişim sistemlerimizin alt yapıları değişecek.

Çok büyük meteorolojik kasırga gibi olayların yaşanacağı, gemi yolculukları sırasında özellikle fırtınaya maruz kalınacak olayları fazlasıyla görürken, hep söylüyorum bu sene ciddi önemli görüyorum tsunami felaketlerine zemin hazırlanan olaylar söz konusu gibi görünüyor. Ayrıca tüm dünyaya depremsellik artacak gibi... Bunların haricinde uçak ve gemi kaçırma, korsan olayları yaşanacak gibi görünüyor. Yangınlara da çok ama çok açığız. Dikkatli olmalıyız.

SAĞLIĞA DİKKAT

Sağlık açısından tıpta ivme kazanılacak olaylara gebe bir döngüden geçerken, yeni ilaçlar ve organ nakillerinde yeni teknoloji ve sistemler yüzümüzü güldürecek gibi görünürken, rahim, kolon, lenf kanserleri, böbrek ve böbrek üstü bezlerinde yaşanılabilecek sıkıntılar, alzaymır, vertigo başlangıçları ve çifte organlarda oluşabilecek rahatsızlıkları görmezden gelmemek gerekir.

Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında hayatımız bir anda değişecek.

Mayıs ayında gerçekler karşımıza çıkacak. Haziran ayında hayatımızda evlilik, iş, sağlık açısından yepyeni bir döngünün içinde önümüzü görerek hareket edeceğiz. Mayıs ve Haziran ayında gerçekler karşımızda ne yapacağımızı bilemez halde olabiliriz. Bu aylarda çifte organlar göz, meme, bacaklarda oluşan problemlerinizi görmezden gelmeyin, detaylı sağlık kontrolleri yaptırabilirseniz kan değerleriniz dahil kontrollerinizi yaptırın derim. Mayıs – Haziran ayında görmezden geldiğimiz konular sonbahar ve kış döngüsüyle canımızı çok yakabilir. Hastalıklar büyüyebilir. Sırlar yayılabilir. Eğer ki iş anlaşmalarının zemininde sıkıntılar bulunuyorsa kış döngüsünde hukuksal açıdan problemler yaşanabilir. Mayıs ve Haziran ayında yaşadıklarınızı not alın derim ve görmezden gelmeyin. Sonbahar döngüsündeki olayların ve kaosların zeminini hazırlayan olaylar karşısında hazırlı olmak için.

GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ

Koç Burçları

Para ve maddi değerlerinizin umulmadık şekilde artacağı özel bir döngüden geçmektesiniz. Bu süreç sizin şirketinizde yeni bir düzenleme, ortaklıkların değişimi, atılım ve yeni planlamalarla gerçekleşebileceği gibi bazı Koç burçları yabancı ülkeler, yabancılardan alacağı destekle birlikte gücüne güç katacak. Boğa burcu Güneş tutulmasıyla birlikte hayallerinize sıkı sıkı tutunmanızı istiyorum ama kimseden bir şey beklemeyin. Şans bir anda kapımı çaldı değil, kendi şansını kendi oluşturanlardan olacaksınız. Hayallerinize kavuşmanız için ciddi emek vermeniz gerekiyor. Şimdi uğraştığınız pek çok konunun meyvesini 2025 yılında yiyeceksiniz. Boğa burcu Güneş tutulmasıyla birlikte aile soyunuzdan olan büyüklerinizin bazı rahatsızlıkları ve akrabalar arasında çıkabilecek, bu konular geçtiğimiz senelerden kalma olabilir, miras ve hukuki anlamda evraksal işler ruhunuzu biraz yorabilir, sakinliğinizi korumalısınız. Uzak şehirler, uzak ülkelere yerleşme döngüsünde olanlar, belki çocukları için göç etmek isteyen Koç burçları olacak. İkili ilişkileri açısından aradığı değeri yakalayacak olan Koç burçları, beraberliklerini gözler önünde olmadan yaşamak isteyecek. Özel hayatının hiçbir detayını kimseye anlatmaması gereken Koç burçları, tutulmanın sene sonuna kadar olan özel etkisiyle hayatında kim dost kim düşman anlayacak. Araba alım - satım konularında daha temkinli adımlar atmanız gereken bir döngüden geçtiğinizin de altını çizerken, özellikle yolculuklar sırasında eşyalarınızı kaybetme, trafikte zorlanma ve hız yapmamaya dikkat etmeliler.

Boğa Burçları

Hayatınızın merkezine koyduğunuz pek çok konunun değişeceği özel bir döngüden geçmektesiniz. Dış görünüşünüz değişiyor. Estetik operasyonlar ve olası ufak müdahaleler yaptırabilirsiniz. Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşeceği için hem sizin hem de anne, babanız ve eşinizin sağlık açısından detaylı taramalar yaptırmanızı öneriyorum. Eviniz ve yerleşim alanlarınızı da etkileyecek olan Güneş tutulması farklı bir ülkeye ya da şehre yerleşmek için yeni bir döngüye girdiğinizi gösteriyor olabilir. Tüm bu süreçler beklenmedik şekilde sonbahar döngünüzde gündeminizde olabilir. Sevgili Boğa burçları bu sene pek çok kişiyi şaşırtacak. Ne gibi mi? Anne- baba olacaklar, belki uzun aralar verdiler ilk çocuktan sonra şimdi sürpriz şekilde ikinci bebekleriyle ilgileniyorken kendilerini bulacaklar. Bekâr olanlarsa maddi güvenceleri yerinde olacak biriyle nikâh hazırlıkları yapmaya başlayacak gibi görünüyor. Çok fazla seyahat gündeminizde olacak, gruplar, eğitimler içerisinde koşturacaksınız. Boğa Burçları sadece şuna dikkat etmeliler, para ve maddi konularda dolandırılmalara açıksınız. Borç para isteyenlere dikkatli olurken, telefondan arayan kişiler, banka şifre ve telefon işlemlerindeki dolandırıcılıklara çok ama çok dikkat etmelisiniz. Evet, şimdi İkizler burcuna geçiş yapıyorum... Yengeçler aşk konusunda da siz mi şanslısınız ne? Ama Önce İkizler burcunu anlatalım.

İkizler Burçları

Sevgili İkizler burçları, kapalı kapılar ardında gelişen konuları görmezden gelmeyin derim. Dost gibi görünen ama arkanıza hançer batırmaya hazırlık yapanlar var. Hakkınıza girilmeye çalışılacak enerjilere açıksınız. Size söylenen konuları, işleri hukuksal anlamda nereye gideceğini tek tek inceleyin derim. Sevgili İkizler burcu bu tutulmayla birlikte şanslı olduğunuz nokta aslında iş hayatınız ve kariyerinizde yönetici konumunda bulunan kişilerden alacağınız büyük destekler söz konusu. Hız kazanacağınız bir döngüdesiniz. Gelen destekler ruhsal anlamda iyi gelirken içsel dünyanızda zaman zaman stres yaratabilir. Kurduğunuz iş yeri, planlar ve projelerin her birinin zeminini iyi oluşturmalısınız. Sene sonuna doğru bu tutulmanın etkisiyle dış görünüşünüz değişmeye başlayacak ama bunun için ya spor salonları ya da estetik operasyonlara da başvuracakmışsınız gibi görünüyor. Bazı İkizler burçlarıysa bebek sahibi olmaya hazırlık yapacak, haydi buradan müjdemizi verelim. Ev alım – satım yapmak isteyenler içinde şanslı mı şanslı bir döngü. Dilerim gönlünüzdeki evi bulabilirsiniz.

Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç Burçları, kalabalık ortamların içerisinde kendinizi bulacaksınız. Sınavlar, yurtdışı, eğitim, tayin, terfi konuları da gündeminizde olacak gibi görünüyor. Hayallerinizin gerçeğe dönüşeceği yeni bir döngüden geçerken, burçlar arasında en şanslı olanlardan biri sizsiniz. Size vizyon katacak yeni çevreler ve yeni kişilerle tanışırken, etrafınız değişecek. Çocuklarınız bulunuyorsa onların hayatıyla ilgili de bekledikleriniz gerçekleşirken derin bir nefes alacakmışsınız gibi görünüyor. Tutulmanın tek sıkıntılı yönü artan borçlarınız, eşinizin iş yeri ya da sağlığıyla ilgili sıkıntıları olabilir. Eğer ki böyle bir döngüden geçiyorsanız harcamalarınızı dengelemelisiniz. Olası ameliyat ve operasyonlar için kardeş, kuzen, hala, teyze gibi akrabalarınız için ciddi anlamda koşturuyorken kendinizi bulabilirsiniz. Hukuksal anlamdaki konuların alt planlarını iyi incelerken bazı çıkmazların içerisinde de kendinizi bulabilirsiniz, yaptığınız sözleşmelere çok ama çok dikkat etmelisiniz. Aşk hayatı açısından da şanslı olan Yengeç burçlarının tek sıkıntısı belki iş yoğunluğu belki de farklı şehirlerde bulunma zorluğundan dolayı görüşememek olacak ama bu da beraberliklerinde kavuştukları zamanları güzel geçirmelerine olanak sağlayacak gibi gösteriyor.

Aslan Burçları

Sevgili Aslan Burçları, kariyer konusunda değişen koşul ve şartlar sizi ciddi anlamda şaşırtacak ve yolculuğunuzda ivme kazanmanıza vesile olacak. İşten çıkma ama daha iyi pozisyonda bir işe girme, beklenmedik şekilde terfi etme, yöneticilerin değişimi ve oluşan fırsatlı zamanlar, yeni iş kurma, ortaklı işlerin içerisine girme ve daha neler neler sizi bekleyecek bakalım. Bu döngüyle birlikte gayrimenkul alımlarına önem vereceksiniz gibi görünüyor. Mal varlığınız şanslı bir şekilde artacak, paranız değer görecek. Tek sıkıntılı olduğunuz nokta evliliğiniz içerisinde sizi zorlayan koşullar ve şartlar. Belki de evlenmek istiyorsunuz ama bir türlü netlik kazanmayan bir enerjinin içerisindesiniz Ağustos ayıyla birlikte ilişkilerinizde de tamam mı devam mı noktasına geleceksiniz. Eğer ki evliyseniz ya da yaz ayıyla birlikte evlenme sürecinin içerisine girerseniz bu sene bebek sahibi olmanız için destekleyici faktörler bulunuyor, haberiniz olsun.

Başak Burçları

Sevgili Başak burçları, yurt dışı, farklı bir şehre yerleşme, uzaklara gitmek, eğitim, seyahat ve hukuksal konular gündeminizde olacak gibi görüyorum. Kariyerinizde bir sürecin tamamlanması, emeklilik ya da farklı alanlarda iş yapmak için destekleyici etkiler söz konusu ve bu süreçte yabancılardan, eğitim görevlileri ya da medya iş birliklerinden destek alabilirsiniz. İş hayatınızda yöneticilerinizle oluşacak konulara sakin yaklaşmak oldukça önemliyken, yönetici değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Sevgili Başak burçları sağlık açısından bazı kronik rahatsızlıkların özellikle çifte organlarla ilgili temkin ve dikkatli olunması gerektiğinin altını çiziyorum. Kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. Bazı Başak burçları hiç ummadığı şekilde devlete yerleştirilme ve yaşama alanlarını değiştirecek. Bekârsa uzak yollardan ya da akrabalarının vesile olacağı yeni biriyle tanışacak gibi görünüyor. İkili ilişkilerinizde rakiplerini biraz kızdıracak Başak burçları, evliliği içinde de olası tartışmalar ve karışıklıklara biraz açık. Burada başkalarının ne istediği değil, ikinizin ne istediği oldukça önemli. Bekâr olan Başak burçlarını bu yaz büyük bir çoğunluğunu evlendiriyorken görürken, bir kısmı ufak tedavilerle hamile kalabilir.

Terazi Burçları

Sevgili Terazi burçları, maddi anlamda gelişmenize olanak sağlayacak destekler alacaksınız. Çalışma hayatınızda değişen şanslı değişiklikler, çalışma arkadaşlarınızdan aldığınız destekler, eşinizin gelirindeki artışlar, beklediğiniz prim ve olası yeni projeler gündeminizde olacak gibi görünüyor. Gayrimenkul satışları ve belki de başka bir yerden yeni bir ev, arazi almak isteyebilirsiniz. Burası yaşadığınız şehir olmayabilir. Belki uzak bir yol ya da yurt dışından olabilir. Uzunca zamandır umudu kestiğiniz mahkemelerden alacağınız haberler, miras, nafaka alımlarınız için size destek verecek nitelikte olabilir. Tamamlayamadığınız proje, eğitim ya da sınavlardan da biraz zorlansanız da destek gelecek gibi görünüyor. Tüm bu süreçlerin yanı sıra tayin, başka şehre yerleşme ya da yurt dışında yaşama kararınız bulunuyorsa eşinizin desteğiyle birlikte hareket ederken kendinizi bulabilirsiniz. Eğer ki meslek dalınız turizmse ciddi anlamda şanslısınız. Aşk konusu peki ne alem? Eğer ki kalbiniz boşsa yurtdışı ya da başka yere tayin edilme maceranız ya da yabancı bir yerde eğitime başlama döngünüz sırasında kalbinizin kapılarını açacağınız yeni biriyle karşılaşmanıza vesile olabilir. Sıkıntı yaşadığınız konular aslında çevreniz ve çevrenizin içinde gerçekleşen karışık olaylar. Özel hayatınızla ilgili pek çok konuşmanın da yaşanabilmesi gibi enerjiler aktifken sırlarınızı paylaştığınız kişilere dikkat edin derim. Birlikteliğinizde bazı hayallerin eşinize uymaması gibi sorunlar olsa da ortak payda da yaz aylarıyla birlikte buluşup ilerleyecekmişsiniz gibi görünüyor. Evcil hayvanınız bulunuyorsa belki onun bebekleriyle ilgili sevimli bir döngünün de içinden geçebilirsiniz.

Akrep Burçları

Sevgili Akrep Burçları, Boğa burcu Güneş tutulması sizin karşıt burcunuzda gerçekleşiyor ve sizde Boğa burçları gibi ciddi anlamda etkilendiğiniz yeni bir sürecin içerisine girerken kendinizi buluyor olacaksınız. Hayatınızın içerisinde yaşam alanınız, işiniz, eviniz ve belki de pek çok şey kendiliğinden değişirken kendinizi bulabilirsiniz. İş yerinizde oluşan bazı durumların sonucunda mahkemeler aracılığıyla hakkınızı almak ya da gerçek hakkınızın size verilmemesi, sigorta ve primlerinizle ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Hakkınızda çıkan bazı gizli söylemler ruhen sizi yorabilir ve rakipleriniz ve düşmanlarınız bu süreçlerin içerisinde bir anda umulmadık tutumların içerisinde bulunabilirler. Eğer ki böyle bir süreç geçirirseniz hiç üzülmeyin arkanıza yaslanın. Bu süreç sizin eğer ki işten çıkarılma gibi bir döngünüzse yaz aylarını bekleyin. Özellikle Ağustos ayında şans, fırsat ve destek sizinle olacak gibi görünüyor. Yeni iş, iş yerinizin bulunduğu yerin değişimi, taşınma gibi konularla birlikte şans sizinle olacak ve zorluklarınız çözüm yollarıyla birlikte kolaylaşacak. En şanslı olduğunuz nokta aşk konusu, kalbiniz küt küt atacak. Boğa Burcunda gerçekleşen Güneş tutulması 8 ay içerisinde kalbinizin anahtarını hak eden kişiye teslim edeceğini ve evlilik döngüsüne gireceğinizi gösteriyor olabilir. Evliyseniz, beraberliğiniz içerisindeki problemleri çözebilmek için destek görünüyor. İkinci bir bebeğe hazırlık yapıyorken kendinizi bulabilirsiniz. Boşanmakta kararlıysanız kısa bir süreç içerisinde boşanma işlemleri tamamlanırsa Ekim ayı sizin için aşk konusunda kadersel kişiyi karşınıza çıkarabilir, haberiniz olsun.

Yay Burçları

Sevgili Yay burçları, çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlarınız, bakıcılarınızla ilgili yeni bir düzenlemenin içerisine girebilirsiniz. Evinizin içerisine size destek verecek bir çalışan olabilir. İş yerinizde takımınızda oluşacak değişikliklerle birlikte iş arkadaşlarınızın ayrılması ve yerine belki de yeni bir takım arkadaşının gelmesiyle ilgili bir döngü sizi bekleyebilir. Tüm bu süreçlerden geçerken sağlığınız açısından da yeni bir döngünün içine girebilirsiniz. Beslenme, diyet, olası kronik rahatsızlıkların rahatlaması ve şifa bulması için operasyonlar gündeminizde olabilir. Eşinizin hayatında çıkacak olan bazı gizliliklere de hazırlıklı olmanız gereken bir dönemden geçtiğinizi de söylemeden edemiyorum. Bu süreçler sizi Mayıs – Haziran döngüsünde zorlarken sonbahar döngüsünde nasıl bir yol almanız gerektiğiyle alakalı bir rota hazırlatacak. Bu süreç birlikte yabancı bir şehre, ülkeye yerleşme döngünüzün başladığını belki de oralardan yeni bir ev alma, iş açma döngünüzü de gösteriyor olabilir ve her şey bir anda gerçekleşirken oldukça şaşırabilirsiniz. 6. Evinizde gerçekleşen Boğa burcu Güneş tutulması evinizin içerisine yeni bir evcil hayvan almakla ilgili bir sürecin içerisinden de geçtiğinizin altını çiziyor. Bebek isteyen Yay burçları ufak bir tedavi sonrası bebek sahibi olmak için destek görecek gibi görünüyor.

Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak burçları, kalbinizin küt küt attığı yepyeni bir döngüye giriş yapıyorsunuz. Aşk konusunda en şanslı olan burçlardan biri sizsiniz. Kalbi kırık olan Oğlak burçları üzülmesin artık aşk geliyor aşk. Hiç ummadığınız şekilde biten birliktelikler, bir öyle bir böyle olan ilişkilerde rota başka yere evrilebilir. Kalbinizin kapılarını açabilirsiniz. Bu süreç uzunca zamandır hayalini kurduğunuz bir döngüye doğru da sizi itebilir. Ortak hayal ve planlarla birlikte ilerleyeceksiniz ve kalbiniz çok mutlu olacak. Kısa seyahatler, kardeşler, kuzen, yakın arkadaşlarınızın hayatında değişecek olan konular da ruhunuzu çok ama çok mutlu edecek. Belki onlar da bebek sahibi olabilir, ya da yeni bir aşka kanat açabilirler. Eğitim, organizasyonlar, plan, proje ve sözleşmeler için de şanslı bir döngünün içinden geçtiğinizin altını çizerken, katıldığınız toplantılarda gözlerin sizin üzerinizde olduğunun altını çiziyorum. Eğer ki çocuğunuz varsa bu sene gerçekleşecek eğitim hayatında önemli bir başlangıç ya da yeni bir sürece de başlayabilir. Çalışma arkadaşlarınız, yanınızda çalıştırdığınız kişiler ve gündelik hayatınızda sadece dikkatli olmalısınız. Yanınızda çalıştırdığınız kişilerin size sıkıntı vermeleri, ansızın işten çıkmalarıyla ilgili de konular gündeminizde olabilir. Sağlığınıza çok dikkat ederken, eşinizin ailesinden olan kişilerin kronik rahatsızlıklar ya da kayıpları biraz sizi üzebilir. Yeni araba almak isteyenlerse çok şanslı muhteşem bir otomobil sizi bekliyor haberiniz olsun.

Kova Burçları

Sevgili Kova burçları, her ne kadar artışlarınız olsa da parasal konuların artış yapacağı önemli mi önemli bir döngünün içinden geçiyorsunuz. Maddi değerleriniz artarken, emeklilik hakları, iş yerinizde değişen koşullar, taşınma, iş yerinizin yerinin değişmesi ya da taşınması, yöneticilerinizin size karşı olan tutumları ve davranışlarıyla epeyce yorulabilir ve kendi işleriniz, kendi yeteneklerinizle birlikte yürüttüğünüz projelerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Eğer ki elinize geçen paraları iyi değerlendirebilirseniz Ağustos ayı gibi ufak bir yerden ev almak için destek verecek gökyüzü haberiniz olsun. Beraberliklerinizdeyse temeli oturmayan konular ruhunuzu sıkabilir, eski sevgili ya da eşten gelecek olan sıkıntılı süreçlere son vermek isteyebilirsiniz. Sonbahar döngüsüyle birlikte hayatınızda gerçek kişi kim ve gerçek aşk ne her şeyi anlamlandıracağınız bir süreç sizi bekleyecek. Yabancı kişiler, yabancı memleketten aşık olacağınız yeni birileri de kalbinizi attırabilir, haberiniz olsun. Zorlu süreçler Ağustos sonrası rahatlayacak, azıcık daha dayanın ve kemik, saç dökülmeleri, sinir sisteminize iyi gelecek tedavileri mutlaka takip edin derim. Çocukları olan Kova burçları Boğa burcu Güneş tutulmasıyla birlikte onların size ihtiyacının olduğu olaylarla kendi çekirdek aileniz için koşturuyorken de kendinizi bulabilirsiniz.

Balık Burçları

Sevgili Balık burçları, muazzam destekleri arkanıza alacağınız şahane bir tutulma. Hayatınız açısından uzunca süredir hakkınıza girilen her türlü enerjiyi şimdi bir arkanıza atın ve bu sürecin tadını çıkartın derim. Kendinizi göstereceksiniz. Tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Dış görünüşünüz değişecek. Yaptığınız projeleriniz ses getirirken, yakın dostlar ve kardeşlerden alacağınız desteklerle birlikte yüzünüz gülecek gibi görünüyor. Yeni iş anlaşma, sözleşme, iş yerinizde değişen yöneticiler ve yeni düzenlemeler açısından biraz zorlayıcı konular olsa da yaz aylarında değişen şartlar ve Eylül döngüsüyle birlikte gümbür gümbür ses getireceksiniz. Yeni kitap, tanıtım, medya, ihracat, satış, pazarlama ve seyahat yoluyla paralar kazanabilirsiniz. Sevgili Balık burçları tek sıkıntılı olan yer kendini içinizde yaşadığınız kimseye anlatamadığınız ıssızlığınız ve belki de rahatsızlıklarınız. Her şeyin iyi gitmesine alışık olmayan Balık burçları belki de yaşadıkları güzellikleri, değişimin her an bozulabileceği korkusuna kapılıp kendini huzursuz edebilir ya da geçmiş yaralar tetiklenebilir. Konu her neyse eğer ki rahatsız oluyorsanız mutlaka yardım almalısınız. Bekâr olan Balık burçları bu tutulmayla birlikte evlilik döngüsüne hazırlık bulunuyor haberiniz olsun. Eğer ki kalbiniz boşsa yakın arkadaş, kardeş, yakın akraba ya da seyahat sırasında karşılaşacağınız biriyle sürpriz şekilde nikâh masasına oturabilirsiniz gibi. Evli olanlarsa ikinci çocuk için destek görürken, ev almak için şans ve fırsat sizinle olacak gibi görünüyor.

Ailede en çok kime benziyorsun? Kişilik testi