Boğa, Aslan ve Başak burcuna para, Akrep ve Balık burcuna sağlık haberi! 19 Şubat burç yorumları

Astrolojiye ilgi duyanlar 19 Şubat 2024 burç yorumlarına bakmayı ihmal etmiyor. Peki, bugün burçların gündeminde neler var? Bugünkü burç yorumlarına göre Koç burcunun şansı ilişkiler, Boğa, Aslan ve Başak burcunun şanslı olduğu konu para. Balık ve Akrep burcunun gündemi ise sağlık. Astrolog Özlem Recep 19 Şubat burç yorumlarını kaleme aldı. İşte 12 burç için en önemli mesajlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

19 Şubat 2024 burç yorumları hayata dair önemli bilgiler veriyor. 12 burç yorumunu kaleme alan Astrolog Özlem Recep, burçların şanslı olduğu konuları açıkladı. Bugün bazıları paradan bazıları aşktan gülebilir. Bazı burçların ise sağlık konularına dikkat etmesi gerekiyor.

19 ŞUBAT BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, iş vesilesiyle taşınma belki de yurt dışı hazırlığı içerisinde olabilirsin. Şanslı olduğun konuysa ilişkilerin, beraberliğin.

Boğa: Sevgili Boğa, özel hayatında oldukça cazibelisin. Şanslı olduğun konu para.

İkizler: Sevgili İkizler, kariyer hayatında zorlu ama başarı dolu bir dönem için hazırlan. Şansın kendisi sensin, düşün ve gerçekleşsin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, yolculuklar, anlaşmalar ve iş hayatında sürpriz gelişmeler gündeminde. Önemli bir rahatsızlığın şifa bulacak.

Aslan: Sevgili Aslan, beklediğin haber geliyor o kişiden geliyor. İş anlaşmaları gündeminde. Maddi anlamda para akışın çoğalıyor.

Başak: Sevgili Başak, iş hayatın içerisinde para kapıları aralanıyor. Sağlığına özen göstermen gereken bir süreç.

Terazi: Sevgili Terazi, seni geriye çeken her kim varsa artık bırakıyorsun ve önündeki maceralara hazırlık yapıyorsun. Özel hayatın hakkında gizli olman önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, hastanesel süreçler ve kontroller gündeminde olabilir. Özel hayatındaki zorluklar adına karar vereceğin bir hafta.

Yay: Sevgili Yay, beraberliğinin devam etmesi için açık açık konuşmalar yapabilirsin. Yalnızsan eski beraberliğinden haberler alabilirsin. İş hayatın ve ailen içerisinde dengede olmalısın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatında fırsatlı görüşmeler yaparken yanında çalışanlara dikkat etmelisin. Yolculuk hazırlıkları yapacaksın.

Kova: Sevgili Kova, özel hayatında yer yerinden oynayacak. Borçlara dikkat etmelisin.

Balık: Sevgili Balık, tekrarlayan ameliyat ya da estetik operasyonlar gündeminde olabilir. Evlilik kararları, çocuk sahibi olma girişimleri, görücü usulü tanıştırılmalara hazırlan.