BlackPink'in üyesi Jennie hayran bıraktı! Fransız moda devinin reklam yüzü oldu

K-Pop grupları arasında en meşhuru olan BlackPink'in iyesi Jennie Fransız markasının reklam yüzü oldu. Yıldızı parlayan Jennie'nin bu çıkışı hayranlarının hoşuna gitti. Mücevher reklamında boy gösterdi. Jennie sayesinde markanın sitesinin çöktüğü iddia edildi. İşte Jennie'nin tanıtım posteri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

26 yaşındaki Jennie BlackPink gurubundaki pürüzsüz sesi ve fiziğiyle dünya çapında ciddi bir hayran kitlesine sahip. Jennie'nin bu popülerliğini fark eden dünya devleri reklam anlaşmaları için adeta yarışa girdi.

Normalde Kore dışında çok fazla reklam teklifleri kabul edemeyen K-Pop şarkıcısı Jennie'nin aldığı bu fırsatta fanları hayranlıklarını bir kez daha kanıtladı.

İŞTE JENNİE'NİN TANITIM POSTERİ

Tanıtım posteri yayınlanır yayınlanmaz Jennie'nin taktığı takılar hayranlarının radarına girdi. İddialara göre milyonluk takılar için siteye giren hayranları sitenin alışveriş alanını kitledi. 2023 yılının modası için öne çıkan Jennie'nin tarzı da oldukça beğeniliyor.

Kore modasının öncülerinden biri olan Jennie'nin kendine has tarzı var. Oldukça sade bir makyaj yapan Jennie'nin bacak boyuna dikkat ederek kıyafet giymesi dikkatlerden kaçmadı.

1.63 boyunda olan Jennie, minimal tarzıyla üzerine oturan parçalar tercih ediyor. Genellikle de yüksek tapan ya da topuklu ayakkabılar giyen Jennie, saçlarının yıllarca aynı olması da takdir edildi.

Kışın birbirinden farklı etek kombinleriyle anın tadını çıkartın! 2023 yılının trend etekleri