Bir ortamda asla yan yana gelmemesi gereken burçlar! Kavga çıkabilir

Bir ortamda yan yana geldiğinde anlaşamayan burçları bir araya getirdik. Bu burçlarla sohbet hem zor hem idare etmek yorucu. İşte asla yan yana gelmemesi gereken burçlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı insanlarla sohbet ettiğinizde hangi burç olduğunu anladığınız gibi bazı burçlarla da kavga eşiğine gelebileceğinizi bilmelisiniz. Çünkü her burcun uyumu farklı. Peki, asla yan yana gelmemesi gereken burçlar hangileri? İşte her an kavgaya sebep olabilecek burç uyumları...

Koç burcu: Enerjili Koç burcu Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve balık burçlarıyla pek anlaşamaz. Bu burçlarla ne enerjileri ne de düşünce yapıları pek uyum sağlamaz.

Aslan burcu: Bulunduğu ortamda her zaman hakimiyet isteyen Aslan burcu Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve balık burcuyla yan yana geldiğinde sorun yaşaması anlıktır.

Akrep burcu: Kimseyle anlaşamıyor gibi algılanan Akrep burcunun Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kova burcuyla yıldızı barışmaz.

İkizler burcu: Entelektüel kişiliğe sahip İkizler burcu Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve balık burcu ile anlaşmakta zorlanır.

Yengeç burcu: Duygusal ve hassas olan Yengeç burcu Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kova burcuyla anlaşmakta zorlanır.

Yay burcu: Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve balık burcu Yay burcunun anlaşamadığı burçlardır.

Kişilik testi! Resimde ilk ne gördüğünüz aşka bakış açınızı söylüyor