Bildiğini okuyan, burnunun dikine giden 3 burç!

İster inatçı deyin, ister kendini beğenmiş, kendi aklından başka akla kulak asmayan, bildiğini okuyan pek çok insanla karşılaşıyoruz. Bazı burçlar ise biraz daha fazla “dediğim dedik!” İşte, burnunun dikine giden, bildiğini okuyan 3 burç!

aksam.com.tr/Mor Papatya

Hikaye şöyle: Bir köyde tüm akıllar toplanmış bir çuvala konmuş, karıştırılmış ve insanlara "Herkes beğendiği aklı alsın" denmiş. Herkes kendi aklını seçmiş! Gerçek dışı bir hikaye evet ama çevremizde, sadece kendi aklını beğenen, dediğim dedik insanlar yok mu? Bildiğini okuyan, burnunun dikine giden 3 burcu sıraladık!

BOĞA BURCU

Sabit burçlardan olan Boğaları değişim ve yenilik çok korkutur. Kararsızdır önce ama duyduğu tek ses kendinindir. İnadı ile nam salmış Boğa ile baş etmeniz çok zor! Ne derseniz deyin, bildiğini okuyacaktır.

TERAZİ BURCU

Terazi dengelerin insanıdır, evet. Mutlaka size danışacaktır, saatlerce konuşacaktır. Ama günün sonunda sizin aklınıza kulak asmadığını göreceksiniz. Dediğim dedik Teraziler çoktan kurgusunu yapmış, kararını vermiştir!

KOÇ BURCU

İşte kendi aklını seçen, burnunun dikine giden bir başka burç! İyi birer dinleyicidir Koç, anlayışlıdır. Fakat alev almış fikrini derhal uygulamaya koyar, uzun uzun düşünmekten sıkılır. Kararına inanarak sarılınca da yolundan döndürebilene aşk olsun!

İlişkilerin başında her şey mükemmelse dikkat!