Beyaz spor ayakkabısını temizlemenin kolay numarası bebek pudrası

Beyaz spor ayakkabılar kombinlerin vazgeçilmezi. Fakat beyaz ayakkabılar çabuk kirlendiğinden, yıpranmış ve eski görünebilir. Minik püf noktalarla beyaz spor ayakkabılarını ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Bebek pudrası bu konuda size yardımcı olabilir. İşte makineye atmadan beyaz spor ayakkabılarını temizlemenin yöntemleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Beyaz spor ayakkabılarını çamaşır makinesine atmadan da temizleyebilirsiniz. Böylece ayakkabılarınız daha az yıpranır, malzemeleri de zarar görmez. Birkaç püf noktası beyaz spor ayakkabılarını ilk günkü gibi tertemiz yapıyor.

BEYAZ SPOR AYAKKABISI NASIL TEMİZLENİR?

Deri veya süet spor ayakkabılar çamaşır makinesinde yıkanmaz, çünkü zarar görür. Ancak geri kalan spor ayakkabıların çoğu yıkanabilir. Beyaz spor ayakkabılarınızı çamaşır makinesini kullanmadan ekonomik ipuçlarıyla nasıl temizleyeceğinizi anlattık. İşte beyazlatan ürünler...

BEBEK PUDRASI

Bir macun yapmak için eşit miktarda bebek pudrasını suyla karıştırın. Daha sonra diş fırçanızı bu karışıma batırın ve tüm talk pudrası kaybolana kadar spor ayakkabılarınızı fırçalayın. 30 dakika bekletin ve pudra kalıntısını gidermek için spor ayakkabılarınızı temiz bir bezle silin. Spor ayakkabılarınızı saç kurutma makinesiyle kurutun.

KABARTMA TOZU VE BULAŞIK DETERJANI

Eşit miktarda kabartma tozu ve bulaşık deterjanını bir kapta karıştırın. Spor ayakkabınıza uygulayacağınız bir macun elde edene kadar karıştırın. Lekeleri nemli bir diş fırçasıyla dairesel hareketlerle fırçalayın. Birkaç dakika bekletin ve spor ayakkabılarınızı bir bezle silin. Direkt güneş ışığından uzakta kurumasını bekleyin.