Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in kıyafetlerinin fiyatları nefes kesti! Güzelliğiyle büyüledi...

Ekranlarda daha yeni başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam'da Firuze karakterini oynayan Pelin Akil'in kıyafetlerinin fiyatı nefes kesti. Güzelliği ile büyüleyen oyuncu hayran bıraktı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in kıyafetlerinin fiyatlar

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Ben Bu Cihana Sığmazam'da başrollerini Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca ile paylaşan Pelin Akil'in kıyafetleri merak konusu oldu. İkiz çocuk doğurmasına rağmen fit vücudu ve güzelliğiyle etkileyen Pelin Akil'in kıyafetlerinin fiyatı da dudak uçuklattı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN FİRUZE'Sİ PELİN AKİL'İN KIYAFETLERİ

Pelin Akil, son yıllarda moda olan parçalı kıyafetleri tercih ediyor. Aynı zamanda uzun ince bir yüz hattına sahip güzel oyuncu sade bir makyajla sadece dudaklarını öne çıkartacak bir ruj tercihiyle kendine hayran bıraktırıyor.

Kıyafetlerindeki tercihleri güzel oyuncunun moda haftalarını çok yakından takip ettiğini gösterdi. Baskın bir karakter olan Firuze'yi hem kıyafet hem de makyajla ön plana çıkarmayı başardı.

Uluslararası Televizyonlara bile satılan dizi sayesinde oyuncunun yurt dışı hayran sayısı da arttı. Her bölümde yansıttığı Firzue'ye yeni bir hava katan Akil, yıllardır tercih ettiği uzun ve dalgalı saçlarından vazgeçmedi. Akil'in ceketi 4 bin TL' ovırsize kesimdir

Hayranlarının merak ettiği noktalar ise güzel oyuncunun kıyafetleri ve fiyatları oldu. Sosyal medyada merak edilen bu konuyu sizler için derledik. Festivalde tercih ettiği özel tasarımın fiyatının 5500 TL'dir.

Güzel oyuncunun üzerindeki bu parçalı kıyafetin fiyatı 3500 TL olduğu iddia edildi.

Tozluyaka dizisinin Hazal'ı Çağla Şimşek'in kıyafetleri ve fiyatları dudak ısırttı!