Ben Bu Cihana Sığmazam yıldızından şaşırtan hareket! Son bölümdeki o anı kendisi paylaştı...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer alan oyuncudan şaşırtan hamle geldi. Hayranlarının sorularını yanıtlayan oyuncu o bölümdeki sahneyi paylaştı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı Pelin Akil'den kıyafet paylaşımları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi rekor kırdı. Öte yandan dizide Pelin Akil'in kıyafetleri ise merak konusu oldu. Akil, sahnelerde giydiği kıyafetleri sosyal medyadan paylaştı. Hayranlarını kırmayan Akil, üstüne üstelik link verdi.

İlk kez bir oyuncu dizide tercih ettiği kıyafetleri paylaşması ise sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Akil, kendisine mesaj atan hayranlarının istediği linkleri paylaşmaya devam edeceğini söyledi.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN YILDIZI PELİN AKİL KIYAFETLERİNİ PAYLAŞTI!

Oyuncu Pelin Akil, zorlu şartlar altında çekim yaptıklarını göstermek için hayranlarıyla sosyal medyadan sohbet etti.

Soğuk hava dinlemeden sabahlara kadar çekimlerini tamamlayan Akil'in tercih ettiği kazakların fiyatları merak konusu oldu.

Pembe ve beyaz kazaklarına ait sahneleri paylaşan Akil, fiyatları da verdi. Link paylaşan Akil'in bu hareketi hayranları tarafından beğenildi.

İkizlerindeki doğum sonrası fit vücudu ve güzelliğini koruyan Pelin Akil'in giydiği her kıyafet neredeyse trend oldu. Oktay Kaynarca ile olan uyumu ise beğeni topladı.

Kim Woo-bin erkek modasına yeni soluk getirdi! Nefes kesen tarzı 2023 yılının kış kombinleri arasında yer aldı

Yasak Elma'nın Kumru'su sosyal medyayı salladı! Kıyafetleri nefes kesti...