Beckham ailesinin modaya etkileri! Nicola Peltz Beckham'ın stil tarzı nefes kesiyor

Dünya modasına yön veren Beckham ailesinin en büyük gelini olan Nicola Peltz yeni ailesinin mirasını devam ettiriyor. Giydiği her parçada adından sıklıkla söz ettiren Nicola Peltz Beckham'ın tarzı trend oldu. İşte nefes kesen Nicola Peltz Beckham'ın giyim stili...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

David Beckham'ın en büyük oğlu Brooklyn ile evli olan Nicola Peltz, nefes kesen bir stile sahip. Nicola Peltz'in giyim tarzı sosyal medyada trendler arasında birinci sırada yer aldı. Radarımıza sizin için aldığımız Peltz'in tarzı oldukça fazla konuşulmaya başladı.

Makyajı, tercih ettiği parçalar ve özellikle aksesuarlarıyla dikkat çeken Nicola Peltz'in sinyal veren modasını sizler için derledik.

NEFES KESEN NİCOLA PELTZ BECKHAM'IN GİYİM STİLİ

* Nicola yılın en trend olan parçası ceketleri üzerinden çıkarmaz oldu. Sadece oversıze değil aynı zamanda oturtmalı olan ceketleri de giyen Beckham'ın tarzı herkes tarafından taklit edildi. Ancak Nicola ufak bir anekdotla ceketleri kombin yapıyor bu da croplardır. Ceketlerin daha dikkat çekici olması için kullandığı croplar beğeni topladı.

* Bu yıl her yerde göreceğimiz yüksek tabanlı ayakkabıları da tercih eden Nicola, bunu çizme ve botlarda sık sık kullanıyor. Boyu ortalama olan Nicola'nın düzgün fiziği ise tam da bu duruma uyuyor.

* Kürklü detaylar Nicola'nı hedef konumunda yer aldı. Salaş giyimle sık sık paylaşım yapa Nicola'nın geniş paça pantolonu ve oversite trençkotları beğenildi. Çoğunlukla siyah saç kullanan güzel mankenin en sevilen kısmı ise doğal makyajıdır.

Parçalanmış filminin baş kahramanı Anya Taylor Joy dünyaca ünlü markanın yüzü oldu! 2023 moda sinyalleri

Ünlülerin bu haftaki alışveriş stilleri yarışa girdi! Esra Erol ve Demet Akalın ilk sırada