Bazı burçlara hediye ve iş müjdesi var! Aslan ve Kovalara kötü haber! İşte 20 Ekim burç yorumları

Astroloji günlük hayatın en dikkat çekici ve can alıcı konuları hakkında yol gösteriyor. Peki, 20 Ekim 2023 burç yorumlarında kimlere, hangi mesajlar var? Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı burç yorumlarında Aslan ve Kovalara sağlıkla ilgili uyarı var. Akrep ve Boğa burcuna seyahat var. İşte 20 Ekim burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

20 Ekim 2023 burç yorumları enerjinizi ve planlarınızı değiştirebilir. Çünkü Astrolog Özlem Recep bugünkü burç yorumlarında seyahate, sağlığa ve işe dikkat çekiyor. Peki, kimleri neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarında Aslan ve Kovalara sağlıkla ilgili uyarı var. Akrep ve Boğa burcuna seyahat var. Yay burcuna ise sürprizler var. İşte astrolojiden haberler...

20 EKİM 2023 BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, iş hayatın açısından projelerinin başında duracağın enerjiler seninle birlikte olacak. Dış görünüşünü değiştirmek isteyebilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, uzak seyahat planları ve hazırlık işlemleriyle koşturabilirsin. Eğitim süreçleriyle ilgilenebilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi anlamda borçlanmalardan uzak durman iyi olabilir. Özel hayatında cinsellik ön planda olacak.

Yengeç: Sevgili Yengeç, ilişkilerinin etkilendiği enerjiler seninle birlikte. Ortaklı işler yapmak isteyebilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, sağlığına dikkat etmen önemli. Projelerin hız kazanacak.

Başak: Sevgili Başak, özel hayatını yoluna koyacağın enerjiler seninle birlikte. Seyahat planları yapmak isteyebilirsin.

Terazi: Sevgili Terazi, ev ve aile yaşantın içerisindeki bazı çıkmazlar seni yorabilir. Kendi içine yönelmelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, kısa yolculuk planları yapabilirsin. Alacağın haberlere kulaklarını açmalı, ruhunu yoran her konuyla ilgili temkinli hareket etmen önemli.

Yay: Sevgili Yay, maddi kaynaklarının arttığı bir gün. Hediye ve iş fırsatları seninle.

Oğlak: Sevgili Oğlak, güne yorgun enerjilerle birlikte başlayabilirsin. Ancak kendini göstermek istediğin ne varsa şimdi fırsat.

Kova: Sevgili Kova, içine yöneldiğin bir gün. Sağlığına dikkat.

Balık: Sevgili Balık, kalabalık ortamların içinde isminden bahsettirdiğin bir gün. Özel hayatınla ilgili güzel gelişmeler seninle.

2 vitamin kemik erimesini bitiriyor! Vücudu demir gibi yapıyor