Bayram öncesi sivilceleri yok eden 2 malzemeli maske tarifi

Bayram öncesi pürüzsüz bir cilt için sivilcelerden kurtulmak gerekiyor. Peki, sivilceler nasıl geçer? Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın 2 malzemeyle hazırlanan sivilce maskesi tarifini sizler için derledik. İşte en kolay sivilce maskesi tarifi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sivilcelerden kurtulmak ve pürüzsüz bir ciltle bayramda ışıl ışıl olmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre. Sosyal medyada öneriler paylaşan Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın sivilce maskesini sizler için hazırladık.

Sivilce maskesini haftada bir kere uygulamak yetiyor. İşte bayram öncesi pürüzsüz cilde kavuşturan 2 malzemeli maske tarifi ve malzemeleri...

SİVİLCE MASKESİ MALZEMELER

1 adet aloe vera yaprağı

1 su bardağı su

SİVİLCE MASKESİ TARİFİ

Aloe vera yapraklarını blendırdan geçirin. İçine bir bardak suyu koyup 3 dakika kaynatın, süzün.

Lapasını yüzünüzde, suyunu saçlarınızda bekletin. Bu maske yüzünüzdeki sivilceler için olduğu kadar dökülen saçlarınız için de faydalıdır.

UYGULAMASI

Yüzünüz için temiz cildinizde 15 dakika bekleterek haftada 1 gün uygulayabilirsiniz. Saç için ise 1 saat bekletip durulanacak şekilde hafta 1 gün uygulanabilir.

Aloe vera bazı ciltler için uygun olmayabilir. Herhangi bir cilt rahatsızlığı olanlar doktoruna danışarak kullanmalıdır.

Yapılışı da oldukça basit... Bu maske yüzünüzdeki sivilceler için olduğu kadar saçlarınız için de oldukça faydalı!

Bayram temizliğinde mükemmel 4'lüyü mutlaka kullanın! Evi pırıl pırıl yapıyor