Bütün belaları çeken 4 burç! Mıknatıs gibi olumsuzlukları çekiyorlar

Başları bir türlü beladan çıkmayan insanları yansıtan 4 burç var. Mıknatıs gibi belaları çeken bu burçların her işleri allak bullak oluyor. Hayatları kabusa dönen bu insanların tek suçları o burçların özelliklerini taşımak. İşte bütün belaları çeken 4 burç

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Herkesin çevresinde mutlaka sürekli başına kötü olaylar gelen yakınları vardır. Her işleri şansızlıkla sonuçlanan bu insanların burçlarına dikkatli bakın. Çünkü onların tek suçu o burca sahip olmalarıdır. Hassas olan bu burçlar her seferinde kendilerini hiç tahmin edemeyecekleri sonuçların içinde bulabilirler. Başları bir türlü beladan çıkmayan bu burçları astrologlar uyardı. Sürekli negatif düşündükleri için bu tarz durumlara maruz kaldıklarını belirtti.

İŞTE BAŞI BİR TÜRLÜ BELADAN ÇIKMAYAN 4 BURÇ

BALIK BURCU

Su burcu grubu olan Balıklar, hayal dünyasından çıktıkları an gerçek dünya ile karşılaşırlar. Bu da onları hep olumsuz etkiler. Romantik komediden dramatik gerilim filmleri arasındaki geçişler nedeniyle hep duygusal karmaşa yaşarlar. Tam bir sulu gözlü oldukları için bütün bedenlerini olumsuz enerjiyle doldururlar. Bu da onların başından bela eksik etmez.

İKİZLER BURCU

Bir kerede karar verseler tüm sorun çözülecek ama kararsızlıkları onlara ülke değiştirir. Alışveriş yaparken, severken ve konuşurken hep iki duygu arasında kalırlar. Bu da dilleriyle başlarına iş çıkartır.

OĞLAK BURCU

İddia onların vazgeçilmezidir. Bu yüzden bütün olumsuzlukları çekebilirler. Her iddianın her zaman kazanılamayacağını ne zaman anlayacaklar artık onlarda merak ediyor. Belaya ayaklarıyla gidiyorlar.

AKREP BURCU

Riske girmekten vazgeçmeliler. Sürekli başlarına iş alan Akrep Burçları risk yüzünden sürekli kayıp verirler. Sürekli riske girmek aslında bir süre sonra belaların çağırır.

Aşık olunca aklı başından giden 3 burç! Düşman çatlatan sevgi gösterileri