Başak'a nikah dairesi, Aslan'a iş projesi, İkizler'e para! Ay Oğlak burcunda, kontrol sende

Astrolog Özlem Recep 2 Nisan 2024 günlük burçları kaleme aldı. Bugün Ay Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Boğalar yolculuğa çıkabilir. Aslanlar ilerleyişlerine emin adımlarla devam etmeli. Peki bugün burçları hangi sürprizler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astroloji sevenler günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamıyorlar. Bugün kesin kararlar vermeden önce ince düşünmelisiniz. İşte 12 burca özel günlük yorumlar...

2 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Dostlarım,

Gün içerisinde Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Düğümlere kare olan bu açı, hayatınızda keskin kararlar almadan hemen önce atacağınız adımları ya da planları anlatıyor olabilir. Gün içerisinde askeri hareketlenmeler, doğa olayları ve patlamalarla karşılaşılabilir. İhmal ettiğimiz konularsa aile, yuva ve kendi ruhumuz olabilir. Olaylara ciddiyetle ve gördüğümüz gerçeklerle ilerlemek önemli.

Koç: Sevgili Koç, kariyer hayatını önemsemen gereken bir dönemden geçebilirsin. Kronik rahatsızlıkların bulunuyorsa tedavisel süreçler önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, uzak yolculuk planları, hukuksal konular ve aile içi ilişkiler önemli. Gün içerisinde dikkat eksikliği yaşama ihtimalin bulunuyor, trafikte ve kesici aletlerle ilgileniyorsan dikkatli olmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın. Borçlarını dengelemelisin. Parasal kaynaklarla ilgili riskli atılımlar seni zorlayabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, ilişkilerin etkileniyor. Ben sen kavgaları içerisinde geçmişi ilgilendiren konular beraberliğinize zarar verebilir, dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, çalışma hayatına sıkı sıkıya sarılmalı, projelerine sahip çıkmalısın. İlerlemeni istemeyen dost gibi görünen düşmanlarına karşı dikkatli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak, aşk hayatına odaklanmalı, geçmiş ve gelecek arasında seçim yapamamak ya da geçmişte takılı kalmak seni zorlayabilir. Arkadaş ortamındaki bazı kişilerle yol ayrımları yaşanabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, aile içindeki ilişkiler her ne kadar zorlayıcı olsa da önemli olabilir. İş hayatın adına eksik kalan noktaları tamamlaman önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, gün içerisinde alacağın haberler zorlayıcı olsa da gelişmene yardımcı olabilir. Beraberliğinle ilgili ikinci şansı hak ediyor mu bu kişi düşünmelisin.

Yay: Sevgili Yay, maddi kaynakların artış yapabilir, ancak bu süreç içerisinde parana sahip çıkman oldukça önemli. Dost gibi görünen gizli düşmanların bulunuyor dikkat.

Oğlak: Sevgili Oğlak, güne yorgun enerjilerle başlayabilirsin. Ay senin burcunda ilerliyor. İlişkilerinde öncelikle kendini düşünmeli ve bazı konuları geçmişin ışığı altında değerlendirmen önemli gibi görünüyor.

Kova: Sevgili Kova, kendi ruhuna odaklanmalısın. İyileşmek istediğin her ne varsa yoluna girmek üzere ancak önceliğin kendin olursa. İş hayatıyla ilgili zamanı yetiştiremediğin bir gün olabilir.

Balık: Sevgili Balık, hayallerine kenetlenmen gereken bir günden geçmektesin. Kimsenin hayallerini çalmasına izin vermemelisin. Özel hayatınla ilgili kim seni hak ediyorsa bırak çabalasın.

Sevgilerimle,

Özlem Recep