Başak'a evlilik yolu, Yay'a ciddi zam, Terazi'ye bol para! Aşk ve maddiyat sürprizi geliyor

Astrolog Özlem Recep 2 Şubat 2024 günlük burçları yorumladı. İkizler burcu özellikle iş hayatında sakinliğini korumalı. Yengeçler aşk hayatlarında şansı yakalayabilir. Peki 2 Şubat 2024 günlük burçlarda neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Günlük burç yorumlarını Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Aslan burçları ve Koçlar şu sıra para tutma ekonomisini öğrenmeli. Peki 2 Şubat 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

2 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi konularda aşırı harcamaya meyilli bir gün. Sigorta prim, maaş zamı ve alacaklı olduğun konular hakkında yöneticilerinden destek alabilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde özel hayatına ve hayallerine odaklanmalısın. Kimsenin seni üzmesine izin verip vermemek senin ellerinde.

Boğa: Sevgili Boğa, ilişkilerin adına yapıcı olduğun bir günden geçmektesin. Ancak düşmanlarının eline koz vermemen önemli. Hayatındaki kişinin hırsları zaman zaman çekilmez olsa da gecenin ilerleyen saatlerinde hem kariyer hem de yaşam yeri adına önemli kararlar alabilirsiniz.

İkizler: Sevgili İkizler, iş hayatın adına atak, sınır tanımayan ve ben de buradayım diyeceğin olaylar yaşayabilirsin. Bu süreç seni ortaklı işlerden yana kazançlı çıkarabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde bazı sırlara anlam verip yüzleşme ihtimalin bulunuyor, sakinliğini korumalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aşk hayatının hareketlendiği, şansının olduğu bir gün. İlişkilerindeki sıkıntılar çözüm yollarıyla birlikte seninle olacak. Mini seyahat planları yapabilir, romantik anlar yaşayabilir, eski sevgilinden haber alabilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, aile içindeki bağların önemli olduğu, ben sen kavgalarının da gündemde olduğu bir günden geçebilirsin. İş hayatı ve ortaklı işlerde kazandıklarının yanında kaybettiklerini görmezden gelirsen zarar edersin, dikkat.

Başak: Sevgili Başak, kısa seyahatler, flörtler, haberleşmeler ve itiraflar gündeminde olabilir. Aşk hayatındaki krizler çözümleniyor. İş hayatın adına iş imkanlarını değerlendirirken bazen mevcut iş yerinde kalmak daha iyi olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, maddi kaynaklarının arttığı bir gün. Gelen paranın borçlarını dengelemekle gitmemesine önem vermelisin. Aşk hayatındaki bazı gelişmeler seni geçmiş ve gelecek arasında götürüp getirebilir. Geçmiş geçmişte kaldı haberin olsun.

Akrep: Sevgili Akrep, kendini yorgun hissettiğin bir gün. Belki de biraz gergin. Ay senin burcunda ilerlerken sıkıntı yaptığın ne varsa dışarıya vurmak isteyebilirsin. İş hayatın adına rakiplerin çoğalıyor, içine kapanmadan ya da hırslanmadan önce bunları düşünmelisin.

Yay: Sevgili Yay, iç dünyanda bazı fırtınalar kopuyor olabilir. Gizli düşmanlarına dikkat etmen gereken önemli bir gün. İş hayatın adına maddi fırsatlar gündeminde. İlişkilerin adına gizli olmayı tercih edebilirsin ancak sırlarının duyulmamasına önem vermelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kalabalık organizasyonlar ve grupların arasında bulunmak isteyebilirsin. Bazı eleştiriler içini sıkabilir, bazı küsüştüğün kişilerle tekrar karşılaşmak durumunda kalabilirsin. Maddi kaynaklarına sahip çıkman önemli.

Kova: Sevgili Kova, kariyer hayatın adına hırslı ama bir o kadar da elini attığın şeylerin sonuç vermemesinden yakındığın bir zaman diliminden geçiyor olabilirsin. Her şey üstüne üstüne geldiğinde dönüm noktasının bir yerde değişeceğini bilmen önemli.

Balık: Sevgili Balık, kime iyilik yaptıysam mutlaka zarar gördüm diye düşündüğün bir gün olabilir. Bırak Allah yaptıklarını görürken senin ihtiyacın olanı da sana hazırlıyor. İş hayatında yerini koruman gereken bir gün. Çalışma arkadaşlarına karşı dikkatli olmalısın.

Sevgilerimle

Özlem Recep