Başak, Yengeç, Kovalar'ın şans kapıları ardına kadar açılıyor! İlişkiler rayında, negatifler pozitife dönüşüyor...

14 Eylül 2023 günlük burç yorumlarını astroloji sevenler merak ediyor. Uzman Astrolog Özlem Recep bugüne özel yorumlarda bulunuyor. İş, aşk, kariyer ve para akışı konusunda çeşitli sürprizler var. İşte detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Akrepler ilişkilerindeki çıkmazlarla mücadele edebilir. Terazi burçları ummadık para akışlarıyla çok mutlu hissedebilir. Peki 14 Eylül günü burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Oğlaklar aşk hayatlarında müthiş bir uyum yakalıyorlar. Ama özellikle karşı tarafın ailesinin de beklentilerini görmezden gelmemeliler.

14 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi konularla ilgili sıkıntılarını çözmek için destek geliyor. İş hayatında işten çıkan bir arkadaşın yerine oluşacak pozisyonu değerlendirmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, kaderini değiştirip dönüştürürsen şanslı olduğun noktalara odaklanman seni mutlu edecek. Geçmiş bir gönül sayfasını nazikçe kapatıp yeni bir sürece hazırlanıyorsun.

İkizler: Sevgili İkizler, arkandan dönen oyunların yeni mi farkına vardın? Bırak oynasınlar sen ilahi anlamda desteklenirken karşına yeni yollar açılacak ve onlar sadece izleyecek.

Yengeç: Sevgili Yengeç, seyahat planları ya da arkadaş toplantıları, konser organizasyonları ruhuna iyi gelebilir. Akrabalarına ve en yakınlarına karşı hangi konuları paylaşıyorsun dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, iş hayatını dengede tutabilmek için bazı fırsatları iyi değerlendirmelisin. Maddi kaynaklarla ilgili zarar görme durumun bulunuyor dikkat etmelisin.

Başak: Sevgili Başak, gelecek hayallerinle ilgili planlarını gerçekleştirmek için fırsatlar kendiliğinden oluşuyor. Yabancı kapılar açılırken, seni geriye çeken insanlardan sıyrılmak önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, maddi kaynaklarını dengeleyeceğin, alamadığın ödemeleri alacağın bir gün. Kronik rahatsızlıkların bulunuyorsa tedavi süreçleri seninle.

Akrep: Sevgili Akrep, ilişkilerini, ortaklık planlarını dengelemek adına fırsatlar bulunuyor. Ancak arkadaş grupları ve eşinin iş vesilesi, arkadaş ortamlarındaki görüştüğü bazı kişiler ilişkinizi çıkmaza sokuyor olabilir dikkat.

Yay: Sevgili Yay, çalışma hayatına adapte olabilmek için bugün destek seninle. Ancak konuştuklarına ve yaptıklarına dikkat etmezsen sana bazı sıkıntı yaşatacak yönetimdeki üstlerinle ilgili sıkıntılar olabilir. Babanın sağlığını önemsemelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, aşk hayatındaki uyum seni mutlu ediyor. Ancak bu ilişkiye karşı tarafın ailesi nasıl bakıyor? İlerleyen süreç içerisinde aranıza yol girebilir mi? Bu konu önemli.

Kova: Sevgili Kova, kendi içindeki dengelerin oturduğu bir gün. Maddi açıdan riskleri minimize etmek oldukça önemli. Negatif enerjilere karşı kendini kapamalısın.

Balık: Sevgili Balık, seyahat etmek, dostlarından yardım görmek ve kendini ifade etmek için gelen desteği kaçırma. Kapalı kapılar ardında hakkında çok konuşuldu bazen anlasan da buralara odaklanmayıp gülüp geçmek seni ileriye taşır, unutma!

Özlem Recep