Başak mutlu, Akrep şanslı! İşte 3 Kasım 2021 burç yorumları

3 Kasım 2021 burç yorumları yol gösteriyor. Peki, kimler için başarı kimler için şansı ifade ediyor? 3 Kasım Çarşamba günü Koç burcu uzaktaki sevdiği birine kavuşabilir, Akrep burcu ise yeni kazanç fırsatı yakalayabilir. 3 Kasım 2021 günlük burç yorumları sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

3 Kasım Çarşamba günü günlük burç yorumları merak ediliyor. Çarşamba günü Koç burcu uzaktaki sevdiği birine kavuşabilir, Akrep burcu ise yeni kazanç fırsatı yakalayabilir. Başak burcu ise mutlu olabilir. 3 Kasım 2021 burç yorumları maddi ve manevi konularda hayata ışık tutuyor.

Burçlar kimine ipucu kimine motive kaynağı. İş hayatı, aşk hayatı, para ve sağlık konularında burç yorumları Astrolog Özlem Recep'in kaleminden haberimizde...

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Eğitim gördüğünüz bir kurumda çok çalışıp güzel başarılar kazandığınız bir gün olabilir. Mahkeme ve önemli başvurular için bugün sonuç alabileceğiniz güzel adımlar atabilirsiniz. Uzakta yaşayan sevdiğiniz birine kavuşabilirsiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bugün yeni bir işe başvurmak için araştırma yapabilir veya iş görüşmesine gidebilirsiniz. Kalbi boş olanlar arkadaşlarınızın desteği ile eski beraberliklerinden haberler alabilirler. Önümüzdeki günlerde sağlık konusu vesilesiyle tekrar haberleşme ve görüşmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Bugün sevdiğiniz kişinin hayat planınızda çizdiği bazı önemli planlar sizi biraz telaşlandırırken geleceğe dair atacağınız adımlarda onun fikirlerine önem vermeniz sizi maddi manevi açıdan rahatlatabilir. Maddi anlamda beklediğiniz projelerinizden yavaş yavaş sonuç almaya başlayacaksınız.

İkizler burcunun aşık olunası 3 özelliği

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Bugün eşinizden ve dostlarınızdan alacağınız destekler sizi mutlu edecek. Uzunca süredir yaşadığınız sağlık konularındaki talihsizliklere merhem olacaklar. Olası kayıplarınız olduysa teslimiyetle birlikte size gelecek hediyelere kucak açmalısınız.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Bugün uzunca süredir aşk konusunda karar vermediğiniz biriyle yeniden yollarınız karşılaşabilir. Evli olan kişiler ise çocuklarının önemli bir sıkıntısından bugün güçlenerek çıkabilirler. Maddi anlamda elinize geçebilecek ufak paralar olabilir.

Aslan burcunun sevilmeyen 3 özelliği

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Bugün evinizin içine çok sevdiğiniz bir büyüğünüzün gelmesi ve size yardım etmesiyle birlikte oldukça mutlu olacaksınız. İş konusunda hak ettiğiniz mevkiye ulaşmanız için aldığınız haberler sizi mutlu ederken, yavaş ama sağlam adımlarla kendinden emin ilerleyişiniz çok ses getiriyor.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Bugün kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla birlikte geçmişte yaşadığınız sıkıntılı günleri konuşabilir ve dertleşebilirsiniz. İçsel sıkıntınızın sağlığınızı etkilemesine izin vermemeli ve yüreğinizdeki eğitime ve projelerinize odaklanmalısınız.

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Bugün yeni bir iş veya kazanabileceğiniz ufak gelirlerle birlikte önemli bir borcunuz varsa borcunuzu ödeyecek planlar yapabilirsiniz. Yeni iş konularında gelen teklifleri yazılı olarak da incelemeli ve fırsatları ayrıntılı değerlendirmelisiniz.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün eşinizin ailesi ile gerilmemeye özen göstermelisiniz. Önemli bir maddi gelirin paylaşılması konusunda ortaklarınızla ve eşinizle olası anlaşmazlıklar olabilir. Yakın akrabalarınızın ön yargılarını yenebilirseniz pek çok konuda mutlu olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

Bugün evinizin içinde aile bireylerinizle, arkadaşlarınız arasında kalacaksınız. Yaptığınız organizasyon ve planlarınız karşısında fazlaca eleştiri alabilirsiniz. Olası anlaşmazlıkları önlemeye çalıştıkça sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Oğlak burcunun sevilmeyen 3 özelliği

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Bugün olası projeleriniz hakkında yönetici veya öğretmenlerinizden sizi zorlayan etkiler ve eleştiriler alabilirsiniz. Azimle çalıştığınız projelerinizi geliştirmek için birkaç güne daha ihtiyaç duyabilirsiniz. Tüm bu süreçler içerisinde size ihtiyaç duyan aile bireylerinizi ihmal etmeyiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Bağlı bulunduğunuz kalabalık ortamlarda biraz kendinizi tek başınıza, soyutlanmış hissedebilirsiniz. Geçmiş senelerde sizlere sıkıntı veren arkadaşlarınızın konuşmalarını bu ortamlarda duyabilir ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Geçmiş geçmişte kaldı, şimdi anı yakalama vakti.