Başak, Kova, Aslan burçlarına rütbe ve zam gelebilir! Süper enerjiler için zihninizi olumlu tutun...

Uzman Astrolog Özlem Recep bugün tüm burçları etkisi altına alacak enerjileri kaleme aldı. İlk uyarısı Koçlar'a olan Özlem Recep onları dostlarına dikkat etmesi konusunda ikaz ediyor. Teraziler direttikleri konuları özgürce bırakmalı. her burç belli konularda dikkatli olmalı. Peki 13 Eylül 2023 günü burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Özlem Recep

13 Eylül günü öfke ve gerginlik enerjilerine dikkat etmeli. Birtakım sırların çıkmasına karşın güvendiğiniz insanlara dikkat etmelisiniz. Peki hangi burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

Astrolog Özlem Recep günlük burçları kaleme aldı. Kovalar maddi borçlanmalara karşı tetikte olmalı. Balıklar ilişkilerinde manipüleye uğrayabilirler. Peki bugün burçları neler bekliyor?

13 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde çalışma arkadaşlarınla bazı çıkmazlar söz konusu olabilir, kimlerle neler paylaşıyorsun dikkat etmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, ailenin içinde bazı karışıklıklar içsel anlamda seni yorabilir. Kariyerine sahip çıkmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, iş hayatın içinde yeni yapılandırmalarla ilgili adımlar için beklemelisin. Üreme kanallarıyla ilgili rahatsızlıklara dikkat.

Yengeç: Sevgili Yengeç, gece saatlerinde özellikle trafiğe dikkat etmelisin. Kronik rahatsızlıkların tetikleniyor dikkat.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi konularla ilgili projelerine sahip çıkman şart. İş kayıpları yaşanmadan önce hamle yapmalısın.

Başak: Sevgili Başak, kendini çok yordun ve belki de üzdün. Lütfen bugün bu krizlerin devam etmemesi için 2 kere düşünüp bir kere hamle yapma zamanı.

Terazi: Sevgili Terazi, kapalı kapılar ardında yaşadığın krizlerin sıkıntılarını kimseye yükleme. Bırak artık gitmesi ve bitmesi gerekenleri.

Akrep: Sevgili Akrep, arkadaş ortamında kimlere güveniyorsun? Hayallerini gerçekleştirmek için bazı kişilerle yol ayrımları zamanı gelmiş olabilir.

Yay: Sevgili Yay, seni insanlar arasında nasıl lanse ediyorlar? Kimlere güveniyorsun lütfen dikkatli ol.

Oğlak: Sevgili Oğlak, uzak seyahatler sırasında yaşayacağın sıkıntılara karşı önlem almalısın. Düşüncelerin arasında çıkmazda olabilirsin ama içine dönüp karar verebilirsen her şey değişecek.

Kova: Sevgili Kova, maddi anlamda borçlanmalara karşı dikkatli olmalısın. Negatif enerjilere karşı koruma kalkanını lütfen genişlet.

Balık: Sevgili Balık, ilişkilerinde manipüle ediliyorsan belki de kimlere zamanında taviz verdin dikkat etmelisin. Ortaklık için uygun bir zaman değil.

Özlem Recep