Başak gergin Aslan iddialı! 23 Temmuz 2021 burç yorumları

23 Temmuz 2021 Cuma günü burçları hareketli bir gün bekliyor. İkizler tartışabilir. Terazi'ler yeni teklifler alabilir. Peki, 23 Temmuz 2021 Cuma günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog T. Ceylin Çelebi

23 Temmuz 2021 Cuma günü burç yorumları merak ediliyor. Yay burcu parasal konularda güzel haberler alabilir. Başak'lar bunalabilir. Peki, 23 Temmuz 2021 Cuma günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını neler bekliyor? İşte detaylar...

23 TEMMUZ 2021 CUMA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

23 Temmuz Cuma günü Ay tüm gün Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatleri iletişim adına çok uygun sayılmaz. Bugün akşam Ay'ın Plüton ile olan kavuşumu içsel anlamda isteklerimizi yerine getirmek adına güzel enerjiler sunuyor olacak. Saat 19.34 sonrasında Ay boşlukta ilerliyor olacak.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

23 Temmuz Cuma günü Ay tüm gün Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Güzel gelişmeler sabah saatlerinde etkin olabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Yurtdışı ile ilgili olan bir Boğa burcuysan sabah saatlerindeki beklenmedik sürprizler seni mutlu ediyor olacak. Düzenlemeler yapman gereken bir gün olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Akşam saatlerinde tartışmalara dikkat etmelisin. Organize etmek istediğin konular varsa bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyorken değerlendirebilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ay tüm gün karşıt burcun Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Partnerin ile ilgili konular öne çıkacak. Aranızdaki olumlu gelişmeler seni mutlu ediyor.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Günlük rutin işlerindeki artış gün içinde seni fazlasıyla meşgul edebilir. Bir konuda kendini birlikte yaşadığın insanlara ispat etmek isteyebilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Cuma günü sabah erken saatlerde çocuklarınla birlikte bir şeyler yapmak isteyebilir, onların hayatları ile ilgili önemli düzenlemelerde bulunabilirsin. Gerginliklere akşam saatlerinde dikkat etmelisin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Evinle ilgili konular günün büyük bölümünde öne çıkabilir. Alacağın bir teklif seni farklı bir konuda düşünmeye sevk edecek gözüküyor.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bugünlerde ileriye doğru gitmek adına güzel enerjiler var. Akşam saatlerinde sinirsel gerginliklere dikkat etmen gereken bir zaman dilimindesin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Parasal konuların öne çıktığı Cuma günü boyunca ödemelerinle ilgili birtakım düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Sabah saatlerinde sürpriz gelişmeler seni mutlu edebilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Gün boyunca tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Bireysel konularla ilgili olarak sıradışı gelişmeler içerisinde olabilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Aşk hayatınla ilgili bir karara varman gereken önemli bir konu cuma günü öne çıkabilir. Akşam saatlerinde ailenden önemli bir kadınla tartışmamaya özen göstermelisin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sosyal çevrenden insanlarla birlikte olmak isteyebilirsin. Alacağın haberlerle sabah saatlerinde mutlu olacaksın.