Başak bakımlı, Yay'a iş şansı, Kova borçlu! İlişkiler kopabilir, o isimler zengin oluyor

22 Mart 2024 tarihli günlük burç yorumları araştırılıyor. Tutulma enerjisine yavaş yavaş giriliyor. Aslanlar'ın maddi açıdan yüzü gülüyor. Peki bugün burçları hangi sürpriz gelişmeler bekliyor. Astrolog Özlem Recep kaleme aldı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Kova ilişkisinde tamam mı devam mı sorusunun cevabını veriyor. Boğalar kendilerine zarar verecek ilişkilerden uzak durmalı. İşte detaylar...

Sevgili Dostlarım,

Bugün Ay Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. Tutulmaya doğru ilerlediğimiz bu günlerde olaylar hayatımızda büyüyerek ilerleyebilir. Kadersel konu ve kişilerle karşılaşırken, hak ettiğimiz ödülleri alabilir ve hayatımızda olmaması gereken kişileri ve olayları yolcu edebiliriz.

22 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde iş hayatınla ilgili fırsatları değerlendirebilirsin. Arkandan dönen dolapları fark ederek ilerlemen oldukça önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, gün içerisinde özel hayatınla ilgili fırsatlar gündeminde. Kalabalıklar arasında sana zarar verecek birlikteliklere karşı dikkatli olmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, kendi içinde bazı konu ve kişileri bitireceğin bir günden geçebilirsin. Yorgunluk ve bağışıklık sistemine dikkat.

Yengeç: Sevgili Yengeç, kısa yolculuklar gündeminde. Yakın arkadaşlarından kim dost kim düşman fark ediyorsun.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi kaynakların artıyor. Arkandan dönen gizli düşmanlarınla ilgili biraz daha temkinli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak, kendini göstermek, imaj, bakım yapmak için destekleniyorsun. İlişkilerin açısından zorlu bir gün.

Terazi: Sevgili Terazi, sağlığına özen göstermelisin. İş hayatında seni geriye çeken her kim varsa temkinli yaklaşmalısın.

Akrep: Sevgili Akrep, ses getirecek ortamların içerisinden geçmektesin. Özel hayatınla ilgili aldatılmalara dikkat.

Yay: Sevgili Yay, kariyer hayatın açısından fırsatlı bir gün. İş fırsatları oluşabilir. Aile içindeki düzeni toparlaman önemli.

Oğlak: Sevgili Oğlak, yolculuklar aktifleşiyor. Hukuksal süreçler çözüm yollarıyla birlikte seninle.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynakların açısından borçlara dikkat etmelisin. Özel hayatında kararsız bir günden geçebilirsin.

Balık: Sevgili Balık, ilişkilerin açısından önemli bir karar döngüsü geliyor. Zorlandığın her kim varsa hayatından çıkaracaksın.

Sevgilerimle

Özlem Recep