Bardaklardaki inatçı lekeleri temizlemenin basit yolu! Birkaç damla eklenmesi yeterli oluyor

Bardaklardaki inatçı lekeleri temizlemenin basit yolu pek çok insanın ihtiyacı haline gelebiliyor. Çünkü sürekli kullanılan bardaklarda inatçı çay lekelerinin oluştuğu görülebiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek bir yöntem, bardaklardaki inatçı lekeleri pratik bir şekilde temizleyebiliyor. Detaylar haberimizde…

Lekeli bardak temizlemenin basit yöntemleri pek çok insan tarafından merak edilerek araştırılabiliyor. Çünkü sürekli çay veya kahve içilen bardaklarda zamanla çay veya kahve lekelerinin oluştuğu görülebiliyor. Ayrıca normal yıkamalarda bu lekelerin çıkmadığı görülebiliyor.

Lekeli bardaklar, temiz bile olsa kirli olduğu görünümünü oluşturabiliyor. Bunun sonucunda ise genellikle misafirlere de çıkartılmıyor. Tüm bunların sonucunda ise, lekeli bardak temizlemenin pratik yolu ihtiyaç haline dönüşebiliyor. Öte yandan bardaklardaki inatçı lekeleri temizlemenin basit bir yolu da bulunuyor.

BARDAKLARDAKİ İNATÇI LEKELERİ TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

Lekeli bardak temizlemenin pek çok farklı yöntemi bulunuyor. Ancak bazı yöntemler uğraştırıcı olabiliyor. Bu nedenle birçok insan tarafından basit yöntemler araştırılabiliyor. Nitekim bardaklardaki inatçı lekeleri temizlemenin basit yollarından biri, birkaç damla çamaşır suyu eklenmesi ile gerçekleşiyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

Lekeli bardaklara birkaç damla çamaşır suyu eklenir.

Sonra sıcak su ilave edilir ve ortalama 5-10 dakika beklenir.

Devamında sabun ve sıcak su ile 2-3 kere mutlaka bardaklar yıkanır ve durulanır.

Böylece bardaklardaki inatçı çay ve kahve lekelerinin temizlendiği görülebilir.

Dikkat: Herhangi bir alerjik reaksiyona karşı eldiven ve maske gibi koruyucu malzemeler ile lekeli bardak temizleme işleminin yapılması tavsiye edilir.

Sırrı ortaya çıktı: Kullanılmış poşet çayını böyle kullanın! Çöpe atanlar pişman oluyor...