Bardak temizlemenin basit yolu! İnatçı lekeler kolayca çıkıyor

Bardak temizlemenin basit yolu birçok insan tarafından merak edilerek araştırılıyor. Çünkü kimi zaman oluşan çay ve kahve lekelerini temizlemek oldukça fazla uğraştırıcı olabiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilebilecek bardak temizlemenin basit bir yolu da bulunuyor. İşte detaylar…

Lekeli bardak birçok insanın moralini bozar. Çünkü kahve ve çay lekeleri bardakta uzun süre beklediğinde, inatçı bir kir haline dönüşebiliyor. Ayrıca kimi zaman normal yıkamalarda oluşan kir çıkmaz. Bu nedenle bardak temiz olsa bile kirli olduğu izlenimini oluşturabilir.

Öte yandan bardak temizlemenin basit bir yolu bulunuyor. Söz konusu yol, inatçı lekelerin kolayca çıkmasında faydalı olabiliyor.

BARDAK TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

Lekeli bardak temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Bu nedenle basit yollar diğerlerine kıyasla daha çok tercih edilebiliyor. Nitekim bardak temizlemenin basit yollarından biri aşağıda yer alıyor.

Lekeli bardaklara birkaç damla çamaşır suyu eklenir.

Sonra sıcak su ilave edilir.

Ortalama 5-10 dakika bekletildikten sonra sıcak su ve sabun ile 2-3 kere yıkanarak durulanır.

Bu işlemin sonucunda inatçı çay ve kahve lekelerinin temizlendiği görülebilir.

Not: Temizlik işlemi esnasında herhangi bir alerjik reaksiyon geçirme ihtimaline karşı, maske ve eldiven gibi koruyucu malzemelerin kullanılması önerilir.