Balıklar şanslı, Boğalar gergin

26 Ekim 2021 burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları her gün ilgiyle takip ediliyor. 26 Ekim Salı günü İkizler burcu parasal konularda şanslı olduğu bir günde, Akrep burcu ise hayallerine bir adım daha yaklaşabilir. Olaylara ve insanlara bakış açısını değiştirecek 26 Ekim Salı burç yorumları sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

26 Ekim 2021 burç yorumları aşk, sağlık ve para konularında araştırılıyor. Peki, kimleri neler bekliyor? Kimler hayaline kavuşacak, kimler yolda kalacak? Astrolog Özlem Recep günlük burç yorumlarını kaleme aldı.

26 Ekim Salı günü İkizler burcu parasal konularda şanslı olduğu bir günde, Akrep burcu ise hayallerine bir adım daha yaklaşabilir. Balık burcu ise şansının döndüğü bir sürece giriyor. İşte 26 Ekim 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Bugün iletişiminizin çok yoğun olduğu bir gün. Aile büyükleriniz ve yakın akrabalarınızın size ihtiyacı olan günlerden geçmektesiniz. Hayatınızda şansınızı döndürecek güzel bir haberi onlara vermek üzeresiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bugün uzunca yıllardır affedemediğiniz aile kökeninizdeki kişilerden haberler alma ve karşılaşmalar görünüyor. Hakkınızı ararken gerginliği arttırabilir ve olayları büyütebilirsiniz, aman dikkat.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Bugün parasal konularla ilgili şansınızın döndüğü bir süreç içerisindesiniz. Önemli anlaşmalar yapmak, mevcut işlerinizi büyütmek ve geliştirmek için gökyüzü sizden yana.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Bugün kendinizi ifade ederken içten olan davranışlarınızla çevrenizde hayranlık kazanıyorsunuz. Uzunca süredir gizli tutmaya çalıştığınız bazı parasal girişimleriniz için adımlar atabilirsiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Bugün ruhsal anlamda kendinizi aşırı duygusal hissedebilirsiniz. Sırlarınızı verdiğiniz kişilerin gerçek yüzlerini görmek üzeresiniz, içinizdeki sesi dinlerseniz zararlı çıkmazsınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Bugün arkadaş ortamınızdaki bazı kişilerin karanlıkta kalan yanlarını fark edeceksiniz. Uluslararası bir projede çalışıyorsanız girişimlerinizi büyütmek için adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Hayatınızın içerisindeki negatif olan ne varsa arkanızda bırakmanız için güzel bir gün. İlahi kaynaktan yardım alacak ve ruhsal anlamda dualarınızın sizi koruyup kolladığını fark edeceksiniz. Aile bireylerinizle olası kırgınlıklarda alttan alan siz olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Bugün sevdiğiniz kişi ile daha yakın olacağınız bir süreci gösteriyor. Önemli bir karar aşamasında olabilir ve hayallerinizdeki planları gerçekleştirmek için içinizdeki motivasyonu yakalayacağınız bir gün.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün akrabalarınızdan aldığınız haberler karşısında biraz şaşıracağınız bir günü gösteriyor. Olan biten pek çok konuyu aşabilmek için biraz zamanınız olabilir. Finansal kaynakları aşırı harcamamaya ve borçlanmalara dikkat.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

Bugün çevrenizdeki pek çok kişi ile empati kurarken daha rahat olacaksınız. Evinizin içerisinde ailenizle birlikte olmaktan çok mutlu olacaksınız. Eşinizin sizden beklediği finansal önemli bir atılım olabilir.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Bugün uzunca süredir görüşemediğiniz dostlarınızdan gelebilecek haberler karşısında çok mutlu olacaksınız. Sağlığınızı riske atmamanız için kalabalık ortamlara karışmamanızı önerebilirim. Sevdiğiniz kişiye söylemek istediğiniz güzel bir haber için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün şansınızın döndüğü yeni bir sürecin başladığını gösteriyor. İş konularında yeni bir atılım yapmak için gökyüzü sizi destekliyor. Küs olduğunuz bir arkadaşınız ile yeniden bir araya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz, kapıları hemen kapatmayın derim.

İlişkilerde en açık sözlü 3 burç

Kalp atışlarınız hızlanacak! Gözden kaçmaması gereken 5 gerilim filmi