Balık'a para, Başak'a hediye, Yay hayallerine kavuşuyor! Gökyüzünden şans yağmurları onların üstüne yağıyor!

Astrolog Özlem Recep 7 Aralık 2023 günlük burçları kaleme aldı. Aslanlar aldığı haberlerle uçuyor. Yengeçler ev taşıyabilir. Başaklar sevindirici hediyeler alabilir. Peki 7 Aralık 2023 günlük burçlarda neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Yay'lar organizasyon çalışmalarına katılabilirler. Terazi burçları iddialı hissediyor. Peki burçları neler bekliyor?

7 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ilişkilerinle ilgili konular gündeminde olacak. Geçmiş konuları geride bırakmak önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, eski takım arkadaşlarından haber alabilirsin. Gün içerisinde koşturmalar sırasında kendini ihmal etme.

İkizler: Sevgili İkizler, özel hayatında alacağın mutluluk ruhuna iyi gelebilir. Haklı olduğun konularda şans seninle.

Yengeç: Sevgili Yengeç, ailenden destek aldığın zamanlardan geçiyorsun. Ev taşınması gündeminde olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, alacağın haberler seni mutlu edecek. Ruhunun yorulduğu ne varsa özellikle özel hayatına dair bitiyor.

Başak: Sevgili Başak, maddi kaynakların artıyor. Ufak sürprizler ve hediyeler alabilirsin.

Terazi: Sevgili Terazi, kendini göstermek istediğin konularda destek alıyorsun. İmaj değişikliği ve bakım için şahane bir gün.

Akrep: Sevgili Akrep, gizli kalan ne varsa gündeminde olacak. Seyahat planları yapabilirsin.

Yay: Sevgili Yay, arkadaşlarından destek alabilir birlikte kalabalık ortamlarda organizasyonlar yapabilirsiniz. Hayallerine odaklan gerçek olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kariyer hayatınla ilgili adımlar atarken dikkatli olmalısın. Olası mahkeme durumların olursa sıkıntılar için soğukkanlı olman önemli.

Kova: Sevgili Kova, uzak yolculuklar ve anlaşmalar gündeminde. Tamamlaman gereken proje toplantıları için haberleşebilirsin.

Balık: Sevgili Balık, maddi kaynaklarınla ilgili temkinli harcama yapmalısın. Miras, nafaka ve alacaklı olduğun haklar için şans seninle.

Sevgilerimle

Özlem Recep