Balık, İkizler, Kova'ların para akışı hız kazanıyor! Aile olmak için gün sayıyorlar

Astrolog Özlem Recep günlük burçları kaleme aldı. 8 Eylül 2023 günü Oğlaklar dost düşman ayrımını iyi yapmalılar. Teraziler tutulma etkisiyle iş hayatlarında yaşadıkları gerilmeyi lehlerine çeviriyorlar. İşte 8 Eylül 2023 günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep Balık burçlarına şanslı bir günü müjdeliyor. Aslan burcunu kıskanan çok. Gizli düşmanlarına karşı uyanık olmalılar. Peki 8 Eylül 2023 günü burçları neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamayın. Para, aşk, kariyer enerjilerinin hakim olduğu 8 Eylül günü burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

8 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, ailenden gelen destek seni mutlu edecek, kısa seyahat planları yapmak iyi olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa, düşüncelerini paylaşırken pek çok konuda seni geriye çeken enerjiler oluşuyor olabilir. Zihnini susturmak önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, alamadığın bir ödemeyi almak için fırsatın oluşacak. İş dünyasında doğru adım atmalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, kendini yorgun ve mutsuz hissedebilirsin, bırak seni kaybedenler kendi düşünsün.

Aslan: Sevgili Aslan, gizli düşmanlıklara açıksın. İş dünyasında elindeki fırsatlar gitmek üzere.

Başak: Sevgili Başak, arkadaş ortamında karşılaştığın kişiler ve olaylar seni yoruyor olsa da bazen yol ayrımları iyidir.

Terazi: Sevgili Terazi, kariyer hayatında seni geri planda tutulmana vesile olan pek çok konu ile mücadele etmelisin. Gerçekleri fark ederek ilerle.

Akrep: Sevgili Akrep, uluslararası adımlar, eğitim ve hukuk konuları gündeminde. Özel hayatın adına krizleri çözmek için fırsatlar geliyor.

Yay: Sevgili Yay, borçlara ve aşırı harcamalara karşı dikkatli olsan fena olmaz. Özel hayatında birbirinize kenetlenerek yaşayacağınız özel anlar güzel olabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ikili ilişkilerin adına önemli bir dönemeç seni bekliyor. Dostunu düşmanını iyi ayırt etmelisin.

Kova: Sevgili Kova, çalışma ve projelerin hız kazanacağı bir gün. İlerlemek ruhuna iyi gelecek.

Balık: Sevgili Balık, zorlandığın konulardan yana şansın dönebilir. Her ne kriz yaşıyorsan yaşa kendi lehine çevirebilirsin.