Balık hafızalı 3 burç! Onlar dün yediği yemeği bile unutur

Hayatta her şey olumlu ya da olumsuz olsa da bazı burçlar için daima balık hafızalı denilir. Çünkü onlara dün yediği yemeğin adını bile sorsanız düşünürler. Sürekli bilgi arayışları, merakları, çok yönlü olmaları onların hafızasını daima dağınık hale getirir. Hangi burçları kastettiğimizi tahmin ediyorsunuzdur. İşte balık hafızalı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojiye göre Koç, Kova ve İkizler burcu en unutkan, zayıf hafızalı burçlardır. Bu burçlardan biriyseniz endişelenmeyin. Çünkü hafızanızı güçlendirmenin ve her şeyden haberdar olmanın yollarını bir araya getirdik.

Her şeyi çok çabuk unutanlara, daima hatırlatma ihtiyacı hissedenlere balık hafızalı denilir. Şüphesiz iş ve aile hayatı her insanın hafızasını etkiler. Fakat bazılarını bu durumlar etkilemese bile zayıf hafızaya sahiptir. Onlar planlarını, randevularını, sözlerini genelde unuturlar. Peki, bu kişiler hangi burç? En unutkan, balık hafızalı burçları bir araya getirdik.

EN ZAYIF HAFIZALI 3 BURÇ

Koç burcu

Kararlı burç olan Koç burcunun kafası daima dolu ve dağınıktır. Dürtüsel doğaları ve acil hedeflere odaklanmaları, geçmiş olayları gözden kaçırmalarına veya unutmalarına neden olabilir. Koç yavaşlamaktan, ara vermekten ve farkındalık tekniklerini uygulamaktan yararlanabilir. Koç, sabrını geliştirerek ve daha organize bir yaklaşımı benimseyerek hafıza becerilerini geliştirebilir.

Kova burcu

Daima yenilik arayışında olan Kova burcunun kafası sürekli yeni bilgilerle meşguldür. Gereksiz herkesi dinlerler. Bu da hafıza kayıplarına yol açabilir. Sıradan ayrıntıları korumakta veya basit görevleri unutmakta zorluk çekerler. Yapılandırılmış bir ortam oluşturmak ve hafıza oyunlarını veya bulmacaları rutinlerine dahil etmek, hatırlama yeteneklerine yardımcı olabilir.

İkizler burcu

İkizler, hızlı zekası ve uyum sağlama yeteneğiyle tanınır. Ancak zihinleri çoğu zaman bir düşünce fırtınasına benzer ve bu da onları unutkanlığa yatkın hale getirir. Zihinleri bir fikirden diğerine atlar. Bu nedenle İkizler burcunun bazen önemli görevleri veya randevuları unutabilmesi şaşırtıcı değildir. Doğru yolda kalmalarına yardımcı olmak için İkizler burcu, planlayıcılar kullanmaktan, hatırlatıcılar ayarlamaktan ve bir rutin oluşturmaktan yararlanabilir.

İlişkilerde kadınların 5 ayrılma sebebi