Su grubunun en hassas olan Balık burcunun özellikleri! Balık burcu erkeği ve kadını nelerden hoşlanır?

Aşka aşık bir insan düşünün. Su grubunun en hassas burcunu biraz daha yakından tanıyalım. Evet, doğru anladınız Balık burcundan bahsediyorum. Balık burcunun çok merak edilen özellikleri nelerdir? Balık burcuyla yaşayanların dikkat etmesi gereken şeyler nelerdir? İşte hepsi haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

20 Şubat-20 Mart günleri arasında doğan balık burçları, burçlar dünyasının en naif insanlarıdır. İlkbahar aylarının gel gitli havalarında dünyaya geldiklerinden dolayı ruh dünyaları oldukça dengesiz olan balık burçlarını sizler için derledik. Balık burcu kadını ve balık burcu erkeğini ele aldığımız haberimiz sizlerle.

BALIK BURCU KADINI

Bir çiçek nasıl su ile büyürse balık burcu kadını da ilgiyle büyür. Hayatlarındaki en ufak detayları dahi kolayca içselleştirebilen balık burcu kadını ile birlikteyseniz önceliğiniz onlar olmalıdır. Oldukça hassas, naif, kırılgan olan balık burcu kadınının ruhsal dünyalarından bitmek bilmeyen savaşları vardır. Maneviyatları güçlü olan balık burcu kadının bir erkekte aradığı ilk şey ise merhamettir. Ruh zenginliğini maddi zenginliğe tercih eden yüce gönülü balık burcu kadınını en ufak şeyle dahi mutlu edebilirsiniz.

BALIK BURCU ERKEĞİ

İçine ağlayan bir adam görürseniz bilin ki balık burcu erkeği ile karşı karşıyasınız. Hayatın zorluklarını yalnız göğüsleyen balık burcu erkeği oldukça gururludur. Dik başlarına aldanmayın. Her daim iç dünyalarında başının okşanmasını bekleyen bir çocuk vardır. O çocuğu fark eden ve ilgilenen bir kadın başak burcu erkeği için vazgeçilmez olacaktır.