Balığa aşk Akrebe seyahat! 10 Temmuz 2021 Cumartesi

10 Temmuz 2021 Cumartesi günü burçları sıra dışı bir gün bekliyor. 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü burç yorumları merak ediliyor. Peki 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü burçları neler bekliyor? 10 Temmuz günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının yorumu sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog T. Ceylin Çelebi

10 Temmuz Cumartesi günü burçları hareketli bir gün bekliyor. Boğalar yeni başlangıçlar yapabilir. Yengeçler kariyerleriyle ilgili müjdeli bir haber alabilir. Peki 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü burçları neler bekliyor? 10 Temmuz günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının yorumu sizlerle...

10 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ BURÇ YORUMLARI

10 Temmuz Cumartesi günü burç yorumlarında yenilikler hakim.

Ay tüm gün boyunca yengeç burcunda ilerliyor olacak. Bugün saat 04.16'da Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniay ile birlikte ailevi temalara olan vurgu daha fazla artıyor olacak. Saat 19.10 sonrasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Ay ile Plüton arasındaki karşıt açı manipülatif durumlarla karşılaşabileceğimizi gösteriyor.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

10 Temmuz cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay evinle ilgili konularda yeni ve beklemediğin gelişmeleri meydana getirebilir. Ancak başlangıçlar yapmak adına cumartesi günü uygun değil, Ay'ın ışığının görünür olmasını beklemende yarar var.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

10 Temmuz Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay yakın çevren, kardeşlerin, iletişim konuların açısından önemli etkileri ve başlangıçları hayatına getiriyor olacak.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

10 Temmuz Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte parasal konularında önemli adımlar atabilirsin. Hafta sonu hareketli bir enerjide olacaksın.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Cumartesi günü senin burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte hem kendinle ilgili hem de ilişkilerinle ilgili beklenmedik başlangıçları hayatına getirebilir. Hafta sonu hassas bir enerjide olabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

10 Temmuz Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte geri planda kalmış olan birtakım konuları başlatmak, daha görünür hale getirmek adına adım atabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte kariyerinle ilgili güzel bir projeye imza atabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay kariyerinle ilgili konularında yeni ve beklemediğin gelişmeleri meydana getirebilir. Ancak başlangıçlar yapmak adına cumartesi günü uygun değil, Ay'ın ışığının görünür olacağı 3, 4 gün sonrasını beklemende yarar var.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay yurtdışı ve yabancılarla olan deneyim alanlarında etkisini gösteriyor olacak.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte ortak kazanımlarınla ilgili konularında yenilikler hayatına girebilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

10 Temmuz günü karşıt burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte bilhassa ikili ilişkilerinle ilgili beklenmedik başlangıçlar söz konusu olabilir. Gün boyunca hassas bir enerjide olabilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeniay iş ve çalışma koşullarınla ilgili konularında önemli başlangıçları meydana getirecek ve önümüzdeki 15 günlük süreçte etkisini hissettirecektir.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte çocuklarınla ilgili ya da aşk hayatınla ilgili beklenmedik yenilikler meydana gelebilir.