Babalar günü hediyesi fikirleri burada! Vakit kaybetmeyin

Baba bir ailenin en önemli ana karakterlerinden biridir. Ebeveynler çocukları için bir çok zorluğa göğüs gerer. Babalar Günü tüm dünyada farklı günlerde ve farklı ritüellerle kutlanır. Ülkemizde bu özel gün 19 haziran günü kutlanır. Peki Babalar Günü yaklaşmışken babanıza ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? İşte en farklı babalar günü hediyeleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Babalar Günü tüm dünyada ailedeki rolü ve çocuklarına yaptıkları fedakarlık nedeniyle kutlanır. Dünya çapında farklı tarihlerde kutlanan Babalar Günü genelde 19 Haziran günü kutlanır. Peki Babalar Gününde babanıza ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? İşte babanıza alabileceğiniz güzel hediye fikirleri...

BABALAR GÜNÜNDE BABANIZA ALABİLECEĞİNİZ EN GÜZEL HEDİYELER

- Telefon

Babanıza yeni bir telefon hediye edebilirsiniz.

- Tablet

Teknoloji tutkunu bir babanız varsa ona bir tablet hediye edebilirsiniz. Hem işinde hem de eğlence amaçlı kullanabilir.

- Saat

Babanız saat sever ise ona bir saat hediye edebilirsiniz. Dakik insanlara yakışabilecek bir hediye olacaktır.

- Gömlek / Tişört

Babalar gününde fazlasıyla tercih edilen hediyelerin başında gelir gömlek ve tişörtler. Babanızın zevkine uyabilecek sevdiği renkte bir gömlek veya tişört hediye edebilirsiniz.

- Parfüm

Bu hediye temizliğine düşkün babalar için. Parfüm kullanmayı seven bir babanız varsa ona güzel kokulu bir parfüm güzel bir hediye olabilir.

- Kemer / Cüzdan

Cüzdan bir erkek için fazlasıyla önemlidir. Bayanlar gibi yanında çanta taşımayan babalar için cüzdan ideal bir Babalar Günü hediyesidir. Kemerle birlikte hediye edebilirsiniz.

- Babaya özel kupa / Termos

İş ortamında yada arabasında çok vakit geçiren babalar için termos ve kupa güzel bir seçenek olabilir. Özellikle çay kahve tüketmeyi sevenler içindir bu hediye.

- Tıraş Makinesi

Sakal erkeğin makyajıdır. Saç sakal tıraşına dikkat eden babalara geliyor bu hediye. Tıraş makinesi güzel bir hediye seçeneği.

- Çakmak

Sigara kullanan babalara özel bir çakmak güzel bir hediye olabilir.

- Tespih

Babanız eğer ki elinden tespihi eksik etmiyorsa ona özel taşlardan yapılmış bir tespih hediye etmelisiniz.

- Kalem

Çalışkan işkolik babalar için en güzel hediyelerden birisi kalem hediyesidir. Önemli iş anlaşmalarına imza atarken sizin hediye ettiğiniz kalemi kullanabilir.

- Ayakkabı

Babanıza güzel bir çift ayakkabı hediye edebilirsiniz.

- Kulaklık

Müzik dinlemeyi seven babalara geliyor bu hediye. Bluetooth kulaklıklar on zamanlarda fazlasıyla her kesimde tercih edilmektedir.

- Kahve Makinası

Kahve içmeyi seven babalara kahve makinası mükemmel bir hediye olacaktır.