Babaanne ayakkabısı moda oldu! İşte kombinlerin yeni gözdesi loafer

Özellikle 90'lı ve 80'li yıllarda sık sık babaanneler tarafından kullanılan loafer ayakkabı modeli ünümüzde moderne edildi. Trend haline gelen leofer ayakkabı modelleri her kombien adeta kısa sürede uyum sağlıyor. İşte 2023 yılının gözde ayakkabısı: loafer

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 kış sezonunda olmamıza rağmen loefer ayakkabı modellerinin trend olmasındaki en büyük etken plaza giyimidir. Bir diğer adıyla ofis giyim olan bu kombin tarzını tamamlayan loafer modeller aslında babaanne tarzıdır. Günümüzde şık kemeri ve yüksek tabanıyla ideal haline gelen loafer ayakkabılar şık giyimin yanı sıra spor giyimde de gözde bir tamamlayıcı parçadır.

İŞTE 2023 YILININ GÖZDE AYAKKABISI: LOAFER

Herkesin giyim dolabında olması gereken bir parça olan loafer ayakkabıların çeşitliliği ise günümüzde arttı.

Nostaljik tarzın dışına çıkan bu tarz ayakkabılar, yüksek çoraplar, mini etekler ve kesik paça pantolonlarla çok sık tercih ediliyor.

Öte yandan ayakkabılar özellikle boyu kısa olan kadınların kurtarıcı parçası sayılır. Rahat tarz olan loaferler, uzun ve geniş paçalı pantolonları daha şık gösterir.

Ceket ve kumaş pantolon kombinleerinde bitirici parça olan loaferlerde günümüzde yüksek taban sık kullanıldı. Ayrıca kemer yapısındaki değişim ayakkabının kombinasyondaki gücünü artırdı.

Son yılın kafaları karıştıran erkek modası! Edis, Emir Can İğrek ve Sefo en popülerleri

2023 yılına damga vuracak çanta modelleri! Her anınıza eşlik edecekler