Ayrıldığında tükenen 3 erkek burcu! Anında depresyona bağlıyorlar

İlişkilerde bazı erkekler daima güçlü görünürken bazıları da kendini ve çevresini yoğun duygularıyla yorar. Bu kişiler normalde kükreyen aslan gibi görünürken ayrıldığında bir kediye dönüşebilirler. Elbette bu yorumumuz seven erkekler için. Zira sevmeyen sarsılmaz. Peki, hangi burç erkekleri böyle? İşte ayrıldığında hemen tükenen 3 erkek burcu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı erkeklerin karakteri ayrıldığında belli olur deniliyor. Peki, gerçekten öyle mi? İlişkilerde her burcun erkeği farklı davranış özellikleri taşır. Ne hikmetse en kötü özellikler zor zamanlarda kendini gösterir. Ayrıldığında hemen tükenen, depresyona meyilli olan erkek burçlarının başında Yengeç, Kova ve Balık burcu geliyor. Aslında hepsini ayrı ayrı değerlendirdiğimizde buna şaşırdığınızı biliyoruz. Örneğin, Kova burcu en çok aldatan burçlardan biriyken birinden ayrıldığında neden depresif olsun diyebilirsiniz. Ama herkesin sevgisinde, aşkında mutlaka bir zayıf nokta var. Biz de bu zayıf noktalara tutulan erkek burçlarını kaleme aldık.

AYRILDIĞINDA ÇİRKEFLEŞEN 3 ERKEK BURCU

Yengeç: Duygusallığıyla meşhur olan Yengeç burcu erkeği birini çok sevdiğinde zor toparlanır. Kafasında biriktirdikleri, eksileri, artıları değerlendirmekten işin içinden zor çıkar. Kendini de karşısındakini de zor affeder. En kötü yanı da er ya da geç pişman olmasıdır. Ayrıldığında karalar bağlayan burçlardan biridir.

Balık: Daima ağlayacak bir omuz arayan Balık burcu erkeği hayal aleminde yaşadığından bir anda yıkılmaları an meselesidir. Romantik yapısı ve fedakarlığı gereği çok düşünürler, hüzne kapılırlar.

Kova: Vizyoner bakış açısına sahip Kova erkeği sevgisini takıntı haline getirebilir, sevgisinden emin olmayabilir, sevgisinden emin olsa da kaybettikten sonra değeri anlayabilir. Tüm bunlar bir aşk hikayesinde birleştiğinde Kova burcu erkeğini tüketebilir.

Yalı Çapkını'nda reyting uğruna 'kadına şiddet' güzellemesi! Pes artık... "Tek kelimeyle hayal kırıklığısınız, bu nasıl rezalet"

3 karanfili sabahları böyle deneyin, kabızlık ve şişkinlikten eser kalmıyor! Bağırsakları boşaltıyor

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu mankenlere meydan okudu