Ayaklarınızı üşütmeyin! 2023 yılının öne çıkan çorap modelleri...

Kış aylarında giyim parçalarında en fazla tercih edilen çorapların 2023 yılının tasarımları görücüye çıktı. Hem kombininizin şıklığını artırın hem de trendlerin yakından takip ettiğinizi kanıtlayın. İşte 2023 yılının öne çıkan çorap modelleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Çoğu zaman çok önemsenmeyen çorap modelleri 2023 yılında ön plana çıkacak. Kış aylarında sıklıkla tercih edilen çoraplar kombin tamamlamada en göze çarpan parça konumuna çıktı. Farklı tasarımlar ve uzunluklarla etek ve pantolonları daha göz alıcı gösteren 2023 yılının kışlık çorap modellerini sizler için derledik.

Her yıl olduğu gibi bu yılda dev markalar ürettikleri çorapların en trendlerini moda haftalarında duyurdu. Kalın ince ve tasarımlı olan bu çoraplarla ayaklarınızı da kombininizi de sıcacık tutun.

2023 YILININ ÖNE ÇIKAN ÇORAP MODELLERİ

Yılbaşı konsepti olan modeller hem soğuk günleri yansıtacak hem de evdeki şıklığınızı artıracak. Arkadaşlar arasında evde yapacağınız partilerde soğuk günlere uygun konseptle kombinlerinizi öne çıkartın.

Örme çoraplar bu yılın en trend çorapları oldu. İnce iplikten yapılan çoraplar babaanne çorabı ancak bu kez daha farklı modeller. Babet, spor ve çizme ayakkabıların içinden gösterilen spor giyimin şıklığını artıran bu tarz içinizi de ısıtacak.

Dize kadar olan çorap modelleri ise 2023 yılında sıklıkla karşımıza çıkacak. Şort ya da mini eteklerle tercih edilen bu dizlik çoraplar da örme olacak.

Öte yandan saten ve tüllü çoraplar ise ofis şıklığını tamamlamak için tasarlandı.

2023 yılının kış modasına damga vuracak baklava dilimli montlar! Her alanda özgürlüğü hissettiren parçalar

Sosyal medyada ortaya çıkan hızla yayılan moda trendleri! Alışılmışın dışında...