Ayakkabı kokusunu önlemenin basit yolu! Tek yöntem pratik çözüm

Ayakkabı kokusu birçok insanı rahatsız eder. Çünkü oluştuğunda hem ayakkabının sahibi hem de etraftaki diğer insanlar rahatsız olur. Öte yandan ayakkabı kokusunu önlemenin basit bir yolu bulunuyor. Detaylar haberimizde…

Ayakkabı kokusu, istenmeyen sorunlar arasında gösterilebiliyor. Çünkü oluştuğunda hemen herkesi rahatsız edebilir. Özellikle kalabalık ortamlarda ayakkabı çıkartılması gerekiyorsa, çekince hissi oluşturabilir. Bu nedenle pek çok insan tarafından ayakkabı kokusunu önlemenin yolları araştırılıyor.

AYAKKABI KOKUSUNU ÖNLEMENİN BASİT YOLU

Ayakkabı kokusunu önlemek için tercih edilecek çeşitli yollar bulunuyor. Ayrıca bu yollardan bazıları pratik bir şekilde gerçekleşirken diğerleri uğraştırıcı olabiliyor. Bu nedenle hemen herkes tarafından basit yollar tercih ediliyor. Ayrıca bu yollardan biri, tek yöntemde pratik çözüm sunabiliyor. Söz konusu yöntem, karbonat yöntemi.

Karbonat, ayakkabı kokusunu önleme noktasında yardımcı olabiliyor. Bu yöntemde geceden kokan ayakkabının içine bir miktar karbonat serpiştirilir. Sabah ise serpiştirilen karbonat temizlenir. Böylece oluşan kötü kokunun kaybolduğu görülebilir.

Diğer Yöntem: Ayakkabıların içinde 1 gece bekletilen bebek pudrası, oluşan kötü kokunun kaybolmasında yardımcı olabilir.