Ay tutulmasıyla burçlarda sağlık uyarısı! Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Yay burcunun bir ayağı hastanede

28 Ekim'de Ay tutulması oldu ve bu tutulmanın etkilerini önümüzdeki 3,5 yıl yaşayacağız. Astrologlar özellikle bu Ay tutulmasından sonra salgınlara ve griplere karşı uyarıyor. Peki, hangi burçlar hastalıklara dikkat etmeli? İşte Ay tutulmasıyla burçların sağlık uyarıları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Ay tutulmasının etkileri 3,5 yıl devam edecek. Bu süreçte hayatınızda gizli tuttuğunuz şeyler ortaya çıkarken yüzleşmeler ve sağlık problemleri sizi yorabilir. Astrolog Özlem Recep özellikle bazı burçların sağlığa dikkat etmesi konusunda uyarıyor. İşte sağlık uyarısı yapılan burçlar...

SAĞLIK UYARISI YAPILAN BURÇLAR

Koç: Özel hayatında gizem ve kararsızlık... Kader ellerinin ucunda. Ameliyat ve cinsel hastalıklara dikkat. İş hayatında başarı ve para gelirken yatırım yapıp kredi çekebilir ve borçları düzenleyebilirsin.

Boğa: Sağlığına özen göstermelisin. Dost ve düşman ayıklayacaksın. İlişkinde ve evliliğinde önemli bir dönüm noktası. Yalnızsan aşk ve çocuk enerjisi seninle olacak.

Terazi: Ameliyat ve çeşitli tedavi süreçleri seninle. Maddi anlamda elindekine sahip çıkma süreci. Özel hayatında gizli olmak önemliyken... Aşk hayatına dair önemli bir imtihan seninle.

Yay: Gizli düşmanlara dikkat. Hastane süreçlerine ve ateşli hastalıklara açıksın. Negatif enerjilere açık olduğun bu dönemde dua ve meditasyon tekniklerinden yararlanman iyi olabilir. İş hayatında oturmayan taşlar yerine oturacak. Özel hayatınla ilgili önemli bir dönüm noktası yaşanırken kadersel bağlar devam ediyorsa karşılaşacaksın.

Kanlı Ay tutulması aşk, para ve iş haberleri veriyor! İkizler, Aslan, Yay burçlarını maddi refah bekliyor