Ay tutulmasından sonra parasal hayatı değişecek 5 burç

19 Kasım Ay tutulması parasal yönden de birçok burcu etkileyecek. Tutulmalar finansal anlamda sıcak parası olanlar için inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörü fırsatlar sunarken, güzellik, estetik, moda ve yemek sektöründe atılım yapmaları bekliyor. İşte Ay tutulmasından sonra para hayatı değişecek 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

19 Kasım Boğa burcunda Ay tutulması finansal durumları etkileyecek. Alternatif enerji kaynakları, fosil yakıtlar, petrol ve mermer ve yer altı maden sektörü ve hisse senetleri dünya çapında zorlanabilir. Tutulmalar finansal anlamda sıcak parası olanlar için inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörü fırsatlar sunarken, güzellik, estetik, moda ve yemek sektöründe atılım yapmaları bekliyor. Peki, Ay tutulmasından sonra para hesapları nasıl olacak? İşte parasal açıdan hayatı değişecek 5 burç...

TERAZİ BURCUNDA MİRAS VE NAFAKA GÜNDEMİ

Sevgili Teraziler, para ve miras evinizde yaşayacağınız tutulmalar sizi bu sene ciddi anlamda etkileyecek. Bu süreç içerisinde gayrimenkul alıyorsanız özellikle borçlanmamaya, kredi, faiz ve giderlerinize dikkat etmeye oldukça özen göstermelisiniz. Beraberliğiniz ya da evliliğiniz bulunuyorsa dürüst ve hakkaniyetli olmak sizler için oldukça önemliyken, Önemli hukuksal bir mücadeleniz ve alamadığınız haklarınız bulunuyorsa tüm bu süreçlerin içerisinden geçerken haklarınızın size teslim edileceği, özellikle miras ve nafaka konularından yana da şanslı etkiler altındasınız. Bu sene aile soyunuzdan olan kişilerle daha yakından ilgilenmek oldukça önemli olmasının yanı sıra, onların sağlık sıkıntısı ve ameliyatları zihninizi yorabilir. Kalbiniz boşsa bu sene tutulmaların etkisiyle özellikle 2022 Nisan ayıyla birlikte kalbinizi dolu dolu dolduracak yeni birine merhaba diyebilir ve evlilik döngüsü içerisine girebilirsiniz.

AKREP BURCU ŞANSLI

Sevgili Akrepler, Boğa Akrep tutulmalarının etkisiyle özellikle Temmuz-Ağustos 2022 civarı ev alımıyla ilgili şanslı etkiler altındasınız. Hayatınıza dair bazı gizlilikleri pek çok kişinin öğreneceği bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle neleri paylaştığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik isteyip, bir türlü aradığını bulamayan Akrepler, uzunca süredir evlilik planları yapanlar evlilikle ilgili şanslı etkiler altında olacaksınız gibi görünüyor. Parasal konularla ilgili şanslı fırsatlar 2021 sonunda sizinle birlikteyken burada edindiğiniz parayı 2022 sonunda tutmak sizi zorlayabilir, aman dikkat. Ayrıca sağlıkla ilgili önemli süreçler atlatacak olabilirsiniz. Kontrollerinizi aman ihmal etmeyin.

YAY BURCUNUN ÇALIŞMA ORTAMI DEĞİŞEBİLİR

Sevgili Yay Burçları, kayıplar, kapalı alanlar ve çalışma ortamınız, sağlığınızla ilgili tutulmalar yaşayacaksınız. Paranıza pulunuza çok dikkat etmeniz gerektiğini, borç para verirseniz geri gelmeyeceğini gösteriyor olacak. Çalışma ortamınız değişiyor olacak. Ya da uzunca süredir beklediğiniz iş fırsatları ve mülakatlar sonucunda yerleştirilmeler yaşıyor olabileceksiniz. Akrabalarınızdan hasta biri bulunuyorsa onun kaybıyla ilgili bir deneyim yaşamanız da muhtemel bu süreç çürümüş bir beraberlik ya da evlilikten arınma süreci de olabilir sizler için. Bu sene evcil hayvan sahiplenmek isteyebilir ve evinizin içerisinde yeni bir canlının varlığı ruhunuza çok iyi gelebilir. Sağlık açısından oldukça iyi olsanız da kontroller, diyetisyen ya da bazen işin içinden çıkamadığınız psikolojik sorunların zeminine inmek için hekimlerden destek alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MADDİ KONULAR PEŞİNDE

Sevgili Oğlaklar, aşk konusunda uzunca zamandır aradığını bulamayanlara, ben ne zaman ciddi bir beraberliğe başlayacağım diyenlere müjde, değerinizi bilecek bir eş adayı geliyor olabilir. Evli ve mutluysanız çocuklarınızı ilgilendiren pek çok konu belki de çocuk sahibi olacağınız güzel enerjiler sizinle olacak. Hukuksal konularla ilgili olan sıkıntılara dikkat ederken, belki para kayıplarınız olabilir, biraz dikkatli olmak önemli... Maddi konular, ev alım satım işlemleri, yer ve yerleşim yerinizi değiştirmek isteyeceğiniz pek çok konu gündeminizde olacak gibi görünüyor. 2022 yılında tutulmalar sizi destekleyecek haberiniz olsun.

KOVA BURCUNA YENİ HABER

Sevgili Kovalar, aile kökleriniz ve kardeşleriniz, uzak akrabalarınızın etkilendiği pek çok olayı yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, 2022 Temmuz-Ağustos aylarıyla birlikte evlilik yapabileceği adımlar atacak gibi görünüyor. Kalbi boş olanlar, 2021 senesinin sonunda karşılarına çıkan kişilere tutulurlarken, arka planda bu kişinin görünmeyen yönlerinin varlığını sonradan öğrenebilirler ya da eski beraberliklerinden haberler alabilir. Kariyer konusunda büyük atılım yapacağınız projeler, özellikle 2021 sonu ve 2022 başıyla birlikte karşınızda olacak gibi görünüyor. Yabancılar ve yurt dışından destek alabilirsiniz. Emeklilik haklarının peşinde olanlarsa bu sene emeklilik haklarını alabilirsiniz. Parasal konularla ilgili beklentileriniz Mart 2022 tarihiyle birlikte rahatlayacak diyebilirim.

Sarışın erkeklerden hoşlanan 3 burç

Kuru öksürük için 4 karışım tarifi

Aşk Mantık İntikam'da hangi karaktersiniz? Aşk Mantık İntikam testi

Camdaki Kız'da hangi karaktersiniz?