Ay tutulması aşk, para, şöhret getiriyor! 3 burç küllerinden doğuyor, gökyüzü coşuyor

Ay tutulması gündemi etkiliyor. Astrolog Özlem Recep 3 burca çeşitli müjdeler sıraladı. Yeni bir hayatın eşiğinde olan Koçlar, projelere imza atan Akrepler... Peki Ay tutulması hangi 3 burcun işine yarıyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

İkizler burcu fit bir vücuda sahip oluyor. Ay tutulmasıyla beraber Akrep yeni iş hayatına başlıyor. İkizler yaralı kalbini iyileştiriyor. Peki Ay tutulmasında 3 burcu neler bekliyor?

ŞANSI DÖNEN 3 BURÇ

KOÇ: KENDİNİ YENİDEN VAR EDİYORSUN HAYATIN DEĞİŞİYOR FARKINDA MISIN?

Maddi anlamda büyük yükseliş, terfi, medya tanıtım ve ticarette başarı, araba alım satımları ve taşınma, akrabalarının ailelerinde evlilik doğum, ev alıp taşınma süreçleri, Eğer ki boşanma sürecindeyse şöyle bir Temmuz - Ağustos ayını bir atlatsın bak o gelecek olan kişi seni hayatında hangi mucizelere hazırlıyor? Sağlığına dikkat et.

İKİZLER: HAYALLERİNE ULAŞIYORSUN...

Dış görünüşün ve imajın değişiyor. Güzellik ve estetik ameliyatlarla ilgilenebilirsin. Uzun zamandır hayal kırıklığına uğradığın ne varsa şifalanacaksın. Kariyer hayatında kitlelere hitap edeceksin. Aşk hayatında bitmesi gereken bitebilir, gelmesi gereken ise yola çıktı gelmek üzere. Belki kalbin yaralı kapılarını kapatmamalısın. Kalbini Nisan ve Ekim ayından sonra aşka açabilirsin.

AKREP: YENİ İŞ TEKLİFLERİ, PROJELER!

Yeni iş süreçleri, iş hayatında popüler olacağın enerjiler seninle birlikte. Diyet ve önemli tedavilerden geçecek de olabilirsin. Önemli sağlık problemleriyle ilgili aile yakınların açısından sıkıntılar gündeminde olabilir. Bu döngü seni geriye çekmesine izin vermemelisin. İş hayatını önemsemelisin.